Следва

NEWS: Английските таблоиди доволни - Кейт Мидълтън с бебешко коремче

Коледа е или не? Мария влезе в ролята на Коледна елха!

Изпълнителката, която преди време дори бяхме на ръба да признаем за една от най-стилните певици в поп-фолка, в момента дори и не може да си мечтае да попадне в тази класация...

 

People of art преди 11 години

Че Мария има нужда от стилист, отдавна е ясно, но след последния път, в който тя си позволи да ни ангажира с цялата си колекция от бижута, трябва да признаем, че нуждата й от консултант вече е НАЛОЖИТЕЛНА!


Фолк певачката, на която сякаш в последно време някой е промил мозъка, беше на гости в предаването "Почивна станция" и въпреки, че не е Коледа, тя приличаше на истинска коледна елха.
 

Снабдена с пълен набор от бижута, включващи масивни обеци, диадема, няколко колиета, няколко гривни и за капак - пръстени тя явно искаше да демонстрира какво получава от заможния си приятел, сякаш някога някой си е мислел, че тя изобщо търси нещо друго от него.
 

Изпълнителката, която преди време дори бяхме на ръба да признаем за една от най-стилните певици в поп-фолка, в момента дори и не може да си мечтае да попадне в тази класация. Имайки предвид, че тя сама съчетава дрехите и аксесоарите, според нас единственото решение на проблем й в момента е да си наеме някой компетентен стилист, който да се заеме изцяло с имиджа й.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра