Следва

GRAVITY CO. представят нови парчета и дават старт на лятото

NEWS: Английските таблоиди доволни - Кейт Мидълтън с бебешко коремче

Херцогинята на Кеймбридж, съпруга на уелския принц Уилям безспорно е бременна...

 

People of art преди 11 години

В Англия са доволни: Кейт Мидълтън безспорно е бременна или поне така твърди потвърдена информация на списание In Touch.


Кейт е била забелязана с бебешко коремче. "Смятахме, че на първо време това може да бъде само начинът, по който роклята пада, но не е така”, пише таблоидът, цитирайки източник.


Според него, ако се погледне по-отблизо ще се види, че определено Кейт е бременна и очаква наследник за кралския престол.


Британският престолонаследник и Кейт се ожениха на пищна церемония в Уестминстърското абатство в края на април 2011 година, а сватбата им се превърна в светското събитие номер едно. То бе предавано по редица телевизионни канали в цял свят и проследено от над два милиарда души, включително и в България.


Единственото, с което двамата могат да ни зарадват повече е едно бебче... така че се надяваме този път пресата да казва истината и, разбира се, ако е така - ЧЕСТИТО!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра