Следва

Горещо, по-горещо... най-горещо! Звездите и техните бански

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем ще стават родители отново

Ослепителната актриса е бременна в третия месец и ще дари съпруга си с втори наследник, според испански телевизионен канал...

People of art преди 11 години

Испанската звезда Пенелопе Круз и нейната половинка Хавиер Бардем, които наскоро отбелязаха втората годишнина от сватбата си, май са на път да получат най-хубавия подарък по повод празника.

Според испанския телевизионен канал Antena 3 актрисата е бременна в третия месец и заедно със съпругът й очакват второти си дете!

Явно 38-годишната красавица няма никакви притеснения за кариерата и формата си, защото вестта за новия член в семейството идва само 17 месеца, след като тя роди първородния си син Леонардо.

Всъщност на Пенелопе й хареса ролята на майка и дори наскоро тя с охота споделя, че да е домакиня й допада.

"В живота ми всичко се промени, откакто станах майка. Като жена се радвам, че това ми се случи, защото променя целия ми мироглед. Това е един невероятен процес. Грижа се за Леонардо и домакинствам. И ми харесва! Защото Лео е най-прекрасното нещо, което някога ми се е случвало. Мисля, че и Хавиер е на същото мнение".



Пенелопе Круз и 43-годишният Хавиер Бардем сключиха брак на тайна церемония на Бахамите през юли 2010 година. Няколко месеца по-късно двойката се сдоби и с първото си дете Лео.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра