Следва

Какво ще е новото графично лого на България?

ДОБРАТА НОВИНА: Стилиян Петров успя! Пребори рака...

Капитанът на националния отбор на България печели битката с рака, пише шотландският...

People of art преди 11 години

Капитанът на националния отбор на България Стилиян Петров печели битката с рака, пише шотландският вестник "Дейли Рекърд". Според изданието футболистът вече е в ремисия от левкемията.

Добрата новина е разкрита от Алестър Кембъл, който е председател на благотворителна организация за набиране на средства за изследване на левкемията. Проф. Крис Бънс, главен изследовател в Центъра за изследване на левкемията и лимфомата, заяви: "Неговата ремисия (периодът от развитието на дадена болест, през който човек е свободен от симптомите или те са овладени) е фантастична първа стъпка към пълното възстановяване, за което всички се надяваме."

През март футболният свят бе шокиран от новината за болестта на футболиста. Тогава съотборници и фенове на "Астън Вила", както и българските привърженици показаха своята подкрепа за Стенли. Феновете ставаха в 19-та минута на мачовете и аплодираха Петров, тъй като той играее с №19.

Миналата седмица Стенли отбеляза своя 33-и рожден ден, посещавайки съотборниците си от "Астън Вила" за първия ден от предсезонната подготовка под ръководството на новия мениджъра Пол Ламбърт.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра