Следва

Наталия Водянова в лятното издание на Jalouse

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Свикнахме с капсулните колекции както се свиква с чаша свежа лимонада и затова приехме новината за пускането...

All fashion преди 11 години

Пътешествия с Gucci

Свикнахме с капсулните колекции както се свиква с чаша свежа лимонада и затова приехме новината за пускането на новата капсулна Gucci, посветена на хората с авантюристичен дух, които са родени, за да пътешестват, все едно в кой сезон, с истинско наслаждение.

Gucci Viaggio е стегната линия дрехи и аксесоари, изработени в пълна хармония с идеята на колекцията. Непромокаема кожа, олекотен памук и удобен еластан, прибавен в тъканите, матов найлон и още високотехнологични хрумки и в резултат - елегантни и функционални облекла и прилежащите им допълнения за хора, за които и най-малката подробност е от значение.

Асортиментът на Gucci Viaggio включва тренчове и блейзъри за града, но също и спортни парки и бомбъри, кашмирени пуловери, карго-панталони и още много неща в контекста на темата "Път". Огромният избор от аксесоари ни кара да въздишаме със закана, че ще купим поне чифт от превъзходните балеринки, обувки за дълго ходене пеша или спортните обувки за препускане из града в топъл есенен ден. Или ако не това, то поне обемните чанти от мека телешка кожа, шапка или фантазен памучен шал. 



Прекрасната линия се допълва от кожено одеяло, маска за сън и ултра лека чанта за път, дело на пълната с въображение Фрида Джанини.

Колекцията ще се продава в бутиците на марката от есента, а също и он-лайн.

Круизната колекция на Никола Формичети за Mugler



Втората поред круиз колекция на модна къща Мюглер, с Никола Формичети и Себастан Пейне начело като креативни директори, направо ни напълни душите.

Графична, съвършена и идея по-лесна за носене в ежедневието, отколкото обичайните творения на Mugler от подиума, междусезонната /но по-правилно да се каже всесезонна/ колекция е повлияна, по думите на творческия дует, от Азия, знамената, Олимпийските игри и работата на нюйоркския илюстратор Мела Одома, който е нарисувал за колекцията принта с целуващата се двойка.

Съвършено скроени тесни панталони с високи талии, в които краката изглеждат безгранични, особено в комбинация с прекрасните обувки в колекцията. Сложно скроени, обемни горни части на дрехите, напомнящи на екипите на състезателите по американски футбол. Пристегнати талии с колани, поли с различна дължина, до една възраждащи интереса към полата като важна част от гардероба на всяка от нас.

Виж цялата колекция тук>> 

Прекрасната Наталия Водянова



Наталия Водянова е божествена в ролята на будоарна жена в летния брой на френското списание Jalouse. Компания пред обектива на Матиас Вринс-МакГрат й правят само един червеникав диван с копринена тапицерия, няколко чифта брокатени чорапи и известно количество Yves Saint Laurent, Kenzo, Acne, Gucci, Dior и Lacoste, умело подбрани от стилиста Дженнифер Еймер.

Артистизмът на руската Пепеляшка е поразителен, а това, което ни довърши бе, че дори прическа като тази отива на Наталия. И то страшно много.

Виж всички снимки на Наталия тук>>

Ralph Lauren в цвят зелена ябълка



Този зелен цял бански на Ralph Lauren, заради идеята, че перфектното изпълнение е наистина много важно, заради цвета - някъде между пастелно и ярко зелено, заради розовото лого отпред, заради якото закопчаване и заради факта, че е на една ръка разстояние, което, при етикети като този се среща, уви, твърде рядко тъдява.

От ViewSofia Shop

Корицата на сп. EVA, месец юли



Екипът на списание EVA не се притеснява от това, че повечето им събратя по витрина при продавачите на печатни издания залагат само и единствено на темата за лятото в летните си броеве, и слага на корица Нана с гола глава и вътре - изключителен и много искрен разказ на водещата за болестта, за битката и за борбата с рака. Харесваме тази идея, както и изпълнението, независимо от първоначалния шок. В списанието също така ни впечатли и извънредно интересна модна сесия с шампионка по културизъм в главната роля, която, без да е революционна новост, ни накара да се усмихнем широко и да се зарадваме искрено на работата на колегите.
 

More All fashion