Следва

Дебютна изложба на Петър Янков

Първата двойка знае, че има само един начин да празнува победата: с целувка!

Барак не се засрами и дари съпругата си с целувка по устните, а след това и по челото под одобрителните възгласи на всички и пред очите на по-голямата си дъщеря Малия...

People of art преди 11 години

Първата двойка знае, че има само един начин да празнува победата: с целувка!

Президентът Барак Обама и Първата дама Мишел Обама се целунаха публично на баскетболен мач във Вашингтон. Виновник за тяхната публична проява на мили чувства при това пред толкова много зрители стана така наречената кис - камера. Това е камера, която следи публиката, а двойката, която бъде показана на големия екран, по традиция трябва да се целуне.

Когато и към президентската двойка беше насочена т.нар. "камера на целувките" и образите им се появиха на гигантския екран, публиката започна да вика насърчително, но двамата се усмихнаха и смутиха и не изпълниха условието. Това обаче не се хареса на публиката, която остана недоволна и започна да скандира неодобрително и малко по-късно, когато президентската двойка получи още един шанс от кис - камерата, те се възползваха и се целунаха.



Вторият път Барак не се засрами и дари съпругата си с целувка по устните, а след това и по челото под одобрителните възгласи на всички и пред очите на по-голямата си дъщеря Малия.



Тази публична нежност явно донесе на отбора малко повече късмет, защото след това мачът между САЩ и Бразилия завърши с победа за първите.
 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра