Следва

„Пътуващо лятно кино” с БНТ1

Искра Ангелова вече няма да е "нощна птица", а омъжена жена

Водещата на предаването "Нощни птици" по БНТ каза "ДА" на своята половинка музиканта Венелин Пиперов. Двамата се венчаха на скромна церемония, на която присъстваха само най-близките им приятели и роднини...  

People of art преди 11 години

Водещата на предаването "Нощни птици" по БНТ Искра Ангелова каза "ДА" на своята половинка музиканта Венелин Пиперов. Двамата се венчаха на скромна церемония, на която присъстваха само най-близките им приятели и роднини и определено успяха да изненадат медиите със своята сватба.

Актрисата беше заложила на ретро рокля и шапка с много воали за своя тоалет. Тя хвърли булчинския си букет право в ръцете на звездата от "Столичани в повече" Силвия Лулчева, която беше част от малкото гости.

Младоженците се венчаха в църквата на Семинарията, а празненството продължи в ресторанта на Народния театър "Антикаджиев".



Истната е, че за избраника на Искра не се знае много, тъй като водещата пази личния си живот настрана от медиите. Сред широко коментираните й връзки преди време бе тази с Любен Дилов-син. 38-годишният младоженец е живял главно в Германия, където работел. С Ангелова са заедно от година и спонтанно решили да узаконят връзката си.

Това е първи брак за актрисата, която се появи за първи път с Венелин на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Аскеер", а след това и на 60-ия рожден ден на политика Петър Стоянов. "Нощната птица" не криеше, че се носи на крилете на любовта и демонстрира щастието си пред всички.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра