Следва

30 юли, понеделник - Миранда Кер

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 30.07 – 05.08

 Истинска лъвица, Анна е родена на 29 юли 1988г.

Astro преди 11 години

 Aнна Селезньова е супер интересно лице. Анна е рускиня, учи фотография и печели супер интереса на професионалистите в тази област с невероятната си походка на сцената.

Yves Saint Laurent потвърди нейния огромен потенциал и я ангажира за кастинги на Hermès, Lanvin и Louis Vuitton. Като резултат от това, сега тя привлича интереса на фотографите Стивън Мейзъл, Марио Соренти, Крейг Макдийн и Марио Тестино, която я снима за последния брой на V magazine, френският Vogue също не остана пас пред славянската хубост на Анна.

Истинска лъвица, Анна е родена на 29 юли 1988г.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Предстои ти труден път, защото да стоиш на едно място - не е твоят избор, а движението напред е изпълнено с неочаквани моменти. Ако имаш нещо планирано, не трябва да се отказваш от него, позовавайки се на абсолютната несигурност на бъдещето. И въпреки факта, че в близко време те очакват изпитания, ще трябва да преодолееш съпротивата на другите и да защитаваш позицията си – ще имаш успех. Разчитай на разума си, не се поддавай на емоции и чувства, следвай това, което ти говори логиката и трезвия разсъдък.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица ще бъде изпълнена с радост, дори без конкретни причини. Може да се отдадеш на мечтаене, дори да тръгнеш след някоя мечта. Състоянието на вътрешна одухотвореност и положителна нагласа ще ти позволят да постигнеш желаното или поне да се докоснеш, или доближиш до него. Не се страхувай да следваш мечтите си, каквито и да са те - до известна степен от това зависи до колко си щастлив. Краят на седмицата благоприятства финансовата сфера, а това ще ти позволява да разрешиш съществуващите проблеми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Може да ти се струва, че животът ти върви зле, че започва черен период. В действителност си достигнал някакъв пик, или по-точно - повратна точка, от която започва подем. Преди зазоряване нощта е най-тъмна! На този етап трябва да сведеш дейността си до минимум - да не взимаш важни решения и да не предприемаш никакви действия, освен ако не е абсолютно необходимо. Това ще ти позволи да избегнеш много негативни моменти, преди съдбата да стане по-благосклонна към теб.

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица ще се наложи сам да се погрижиш за доброто си настроение. Агресивност, жажда за силни усещания, силна възбудимост може да отблъскват хората около теб и да усложнят комуникацията ти с любимия човек. Възможно е дълбоко в себе си да ти се иска да стоиш по-далеч от него за известно време и да престанеш да го смяташ за компас в живота си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В емоционалната сфера - пълно спокойствие, подходящо време за размисъл, себепознание или просто за отдих, но за творчество и романтични приключения началото на тези седем дни е абсолютно неподходящо. Втората половина на седмицата ще активира стремеж към общуване и заедно с това желание да командваш другите. Ако в първата половина на периода си постигнал вътрешно прозрение, то сега е времето да го реализираш, при това всичко може да правиш с чужда помощ – твоята задача е да задаваш ритъма и да споделяш своите идеи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В понеделник се вслушай в интуицията си – тя ще ти подскаже елегантен изход от затруднено положение. В сряда чувството за умора ще премине и възприятието ти за света ще се промени към по-добро. Ще те обхванат изкушения, а желанието да им се отдадеш може да се окаже непреодолимо за теб. Ако гориш от желание да погъделичкаш нервите на любимия човек, бъди внимателен – има шанс да загубиш всичко, което си градил. По-добре не упорствай, а бъди готов на разумен компромис.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Звездите ти напомнят – офис костюмът спешно трябва да се замени с леко облекло и бански! Ще бъдеш просто неотразим в него. Сега е моментът да забравиш задръжките и да се потопиш в свят на вълнуващи емоции. Ще откриеш страстна, темпераментна натура на плажа в Турция, Египет и Майорка – именно там е най-добре да отидеш през тази седмица. Ще ти се възхищават, ще те носят на ръце и страстно ще те галят ден и нощ.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако в близките дни не можеш да оставиш мазната храна, приготви се за излишни килограми. Много е вероятно натрупване на излишно тегло доста по-бързо, отколкото очакваш. Ако в понеделник без затруднение влезеш в любимите си панталони, то вече в събота ситуацията може значително да се промени и ще ти се наложи да търсиш други дрехи, по-просторни. За да избегнеш такава мрачна перспектива изключи от менюто си пърженото месо, майонезените заливки, сметановите торти и дори сладоледа.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Пречките, с които ще се сблъскаш тази седмица, вероятно ще бъдат свързани с принуда и негативно влияние на властна жена или негативни нагласи и поведение, предизвикани от детски комплекси. През този период способността ти за преодоляване на депресията и чувството на неудовлетвореност ще бъде поставена на изпитание, както и твоята решимост да осъществиш своите желания и да въплътиш мечтите си в реалността. Емоционалните и семейни отношения, дома и атмосферата в него ще бъдат заобиколени от интензивна енергия, която ще изисква по-дълбоко разбиране и внимание от твоя страна.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица гаранция за добро самочувствие ще бъде душевното ти спокойствие. Да, понякога ще ти бъде трудно да не нервничиш и да не се притесняваш, но трябва да се довериш на Вселената, знаейки, че с нас винаги се случва това, от което изпитваме потребност, дори ако то не съвпада с нашите желания. Да живееш с това, което имаш сега, а не с това, което е било или би могло да стане. Приеми този съвет като предписание от лекар - трябва да го следваш продължително и педантично. Ще ти помогнат определени практики - йога, медитация, занимания с танци или спорт.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Романтично настроение и приятен контакт с любимия човек, може да направят тази седмица твърде приятна от емоционална гледна точка. Но, за съжаление, ще бъдеш склонен към агресия, отстоявайки позицията си (може и проява на ревност), което значително ще развали настроението ти в тези дни. Не разчитай на факта, че твоята активна позиция ще ти позволи да постигнеш нещо, в действителност резултат ще има само чрез преговори и помирение. В противен случай може да очакваш стагнация и застой.

РИБИ 20.02 – 20.03

Физическата активност и взаимоотношенията през тази седмица ще имат стимулиращ и вълнуващ характер. Светските събития, партньорството, сътрудничеството, романтичните приключения, дипломатическите маневри и юридическите преговори, въпреки всички усилия няма да вървят съвсем гладко. Завист, ревност, агресивност и безсърдечност - потенциални фактори, които трябва да избягваш ако искаш да постигнеш нещо важно. Хармония и сътрудничество ще ти бъдат нужни, за да балансираш влиянието на негативните сили.

 

More Astro