Следва

Най-влиятелната телевизия в света за електронна музика пристига на Spirit of Burgas

Галя Щърбева представя морските новини от къмпинг "Градина"

На страниците на сп. "Ева" тя ще допусне читателите до най-личните моменти...

People of art преди 11 години

Едно от най-чаровните лица в ефира представя морските новини от къмпинг „Градина” през август, но само за списание "Ева", на което тя е корица.

В броя Галя Щърбева издава подробности около почивките, работата и амбициите си след отпуската и на страниците на списанието тя допуска читателите до най-личните моменти – прекарани в караваната на плажа, с най-близките хора.

През август читателите на Ева ще разберат още къде бягат от градската жега и суета режисьорката Иглика Трифонова и актьорът Христо Гърбов. Повече за алтернативните възможности за лятна отпуска – не на море, а в планина, на кон, разказва арт директорката на EVA Биляна Савова, в репортаж за едно истинско приключение в Родопите.



Любимецът на дамската публика от "Черешката на тортата" Александър Сано – Среброто, говори за трудните години, в които е бил без работа, за вулканите, които дремят в душата му, и споделя мнението си за брака, приятелството, късмета и щастието.

В разгара на сезона ни очаква и отговорът на въпроса „Можем ли да се храним само със слънчева светлина”, както и кои са най-известните соларни хора в света.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра