Следва

Коя плажна визия е по-секси? Риана и Парис - една срещу друга!

Джесика Бийл се наслаждава на годежа си с Джъстин. Не бърза със сватбата!

Към момента нито Бийл, нито Тимбърлейк не са посочили датата на сватбата, но според редица запознати източници тя ще се състои до края на лятото...

People of art преди 11 години

След като малко преди Коледа миналата година актрисата Джесика Бийл получи предложение за брак от чаровния Джъстин Тимбърлейк, всички очакваха, че малко след това ще последва и сватбата. Такава и до сега не е имало, а наскоро Джес дори заяви, че не е стигнала почти доникъде с организацията.

Звездата от "Зов за завръщане" разкри, че не бърза да прави планове за тържеството, тъй като смята, че има достатъчно време.

"Просто се наслаждавам на факта, че съм сгодена", сподели още чаровницата.

Към момента нито Бийл, нито Тимбърлейк не са посочили датата на сватбата, но според редица запознати източници тя ще се състои до края на лятото. 


Двамата са една от най-симпатичните и естествени звездни двойки и се радваме, че въпреки проблемите им в миналото те успяха да останат заедно. Да се надяваме, че следващата сватба, за която се развълнуваме, наистина бъде тяхната!
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра