Следва

Davide Squillace и Matthias Tanzmann откриват горещия парти уикенд

Джулия Робъртс избра да почива в Ирландия

Докато останалата част от Холивуд се отправя към слънчеви местенца като Хавайските острови и Барбадос това лято, Джулия Робъртс се наслаждава на семейна ваканция в Западна Ирландия...

People of art преди 11 години

Докато останалата част от Холивуд се отправя към слънчеви местенца като Хавайските острови и Барбадос това лято, Джулия Робъртс се наслаждава на семейна ваканция в Западна Ирландия.

Звездата от филма "Огледалце, огледалце" в момента е на ваканция в графство Майо с петгодишния си син Хенри и тригодишните си близнаци Финиъс и Хейзъл. Не е ясно дали съпругът й Дани Модер е със семейството си, но Джулия била придружена от шофьор в тематичния парк Уестпорт Хаус, в който завела децата си вчера.

"Тя само каза, че е прекарала приятен ден и наистина се е наслаждавала на мястото. Мисля, че тя искаше просто малко спокойствие", разкри изпълнителната директорка на тематичния парк Карън Брауни, предаде БГНЕС. Смята се, че Робъртс е отседнала в област Луисбърг, на около 22 км от Уестпорт.


Звездата има силни връзки с Ирландия заради близкото си приятелство с шофьора Мик Девин. Двамата станали приятели преди години, когато Джулия скъса с тогавашния си годеник Кийфър Съдърланд само дни преди планираната им сватба на 11 юни 1991 г. и избяга от хотел Шелбърн в Дъблин. След като повикала такси към 2 ч. през нощта, Девин я откарал в дома си в Палмърстаун, за да остане със семейството му и да избяга от медиите. След тази случка двамата станали близки.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра