Следва

Камелия - "Извинявайте за банския" (снимки)

НАСЛАДА В СМЪРТТА

 Когато едно убийство прекъсва приятната почивка....

Books преди 11 години

Когато едно убийство прекъсва приятната почивка на Ив и Рурк в Ирландия, тя осъзнава, че никое място на света не е безопасно – нито ирландската гора, нито градът, който нарича свой дом. Но нищо не може да я подготви за това, което намира, щом се завръща в полицейското управление в Ню Йорк...

Шофьор от елитна фирма за превози с лимузини е открит мъртъв – прострелян през врата с арбалет. Колата е резервирана от директор на престижна компания, чиято самоличност е била открадната. Дни по-късно поразително красива скъпоплатена компаньонка е намерена мъртва на Кони Айланд с байонет, забит в сърцето. И отново следите водят до главен изпълнителен директор, чиито лични данни са били използвани злонамерено.

Когато изяснява метода, а не открива мотив, Ив започва да се бои, че е попаднала на най-опасния тип престъпник – убиец за удоволствие, с вкус към изтънчените неща в живота и смъртта. Ив не знае кога ще бъде следващото убийство и че разследването ще я отведе до елитните кръгове, в които се движи Рурк – и до извратеното сърце на лудостта...


Отзиви за книгите на Нора Робъртс:

Когато най-авторитетните световни издания те оценят така…. и най-големите критици стават твои почитатели!

„Робъртс е сред най-добрите и световноизвестни писателки, които творят в наши дни.“
Уошингтън Поуст Бук Уърлд

„Наистина неотразима! Всички обичат нейните книги!”
Роумънс Нюз Тудей

„Нора Робъртс е майстор художник, който рисува с думи. Героите и историите й са пълни със страст.“
Лос Анджелис Дейли Нюз

„Робъртс изгражда характери, които добиват реални измерения; докато четем за тях, те се превръщат в част от живота ни.“
Стейт

„Стилът на Нора Робъртс звучи съвременно и свежо….“
Къркъс Ривю

„Писателка, чиито книги ще ви пленят и ще ви забавляват!“ 
Ю Ес Ей Тудей

„Невероятен стил, прекрасни герои, чудесен диалог”.
Кофитаймроумън

За автора :

„Робъртс е сред най-добрите и световноизвестни писателки, които творят в наши дни.“
Уошингтън Поуст Бук Уърлд

През 1995 г. на книжния пазар се появява първата книга на никому неизвестната писателка Ди Джей Роб. Напрегнатият сюжет, динамичното действие, изпълнено с редица неочаквани обрати, и чаровната главна героиня лейтенант Ив Далас бързо печелят сърцата на любителите на качественото трилърово четиво. Освен това читателите са пленени от страстната връзка на Ив Далас и загадъчния милиардер Рурк.

Те нямат търпение да прочетат следващото заглавие от поредицата, за да разберат как ще се развият отношенията между любимите им герои. И авторката на тези романи не ги разочарова. Във всяка следваща книга привлекателната лейтенант Далас разкрива поредния заплетен случай на жестоко убийство. А връзката й с любимия човек търпи обичайните житейски обрати - двамата изживяват прекрасни романтични моменти, но не липсват и разногласия. 

Скоро всички започват да се досещат кой в действителност стои зад псевдонима Ди Джей Роб. Само една писателка може така майсторски да преплете любовни страсти с изумителен криминален сюжет. Неповторимата Нора Робъртс! Самата авторка и издателите й дълго време отказват да коментират коя всъщност е Ди Джей Роб. Официалното потвърждение, че Нора Робъртс пише книгите от серията „В смъртта”, е направено едва след издаването на дванадесетото заглавие и името й бива отпечататно на корицата. 

Но най-важното е, че поредицата романи с главна героиня Ив Далас вече се е превърнала в тотален хит на световния книжен пазар. Отбелязан е безпрецедентен читателски интерес към бъдещите събития в живота не само на Ив и Рурк, но и на второстепенни герои като Пийбоди. Авторката получава купища писма с въпроси и препоръки как да развие сюжетната линия в следващите романи от серията. 

Очевидно Нора Робъртс знае тайната на успеха и не спира да очарова многобройните си почитатели.

Всеки нейн роман се превръща в тотален хит на световния книжен пазар, а милионите й почитатели нямат търпение да прочетат поредното заглавие. Сега след големия успех на „Родени в смъртта”, „Спомени в смъртта”, „Създадени в смъртта”, „Невинни в смъртта”, „Обещания в смъртта”, „Сродници в смъртта” и „Фантазии в смъртта“ почитателите на серията могат да се насладят и на следващата книга – „Наслада в смъртта”.

Действието в романа е динамично и напрегнато, а интригата се поддържа до самия край. 

очаквайте на: 24.08.2012 г.


обем: 352 стр. 
цена: 12,95 лв.
ISBN: 978-954-26-1131-8



 

More from View Sofia

More Books