Следва

Да или Не: Цветът "Louis Vuitton" за косата на Гага

Най-елегантното русо! 10 холивудски блондинки в перфектните нюанси

Те се радват на живота си като блондинки от дълго време. Повечето от тях са му изменяли, но всички в един или...

Celebrity beauty преди 11 години

Те се радват на живота си като блондинки от дълго време. Повечето от тях са му изменяли, но всички в един или друг момент са осъзнавали любовта си към русото и са били прави. Затова ги избрахме. Тези 10 прекрасни Холивудски звезди, чиито коси са поразително красиви независимо от нюансите, в които са избрали да ги боядисат, и за които наистина гласуваме с две ръце да си останат блондинки.

От екстремно руси до медни и карамелени цветове тези коси изглеждат наистина елегантно. Притежателките им (или техните фризьори) имат добър усет за цветовете, а резултатът - русо, което сочим за пример, когато желанието за промяна или подобравяване на цвета е непреодолимо. 

Не на всички им се получава, но за да си емблематичнa блондинка трябва да се погрижиш за това. Русата коса изисква много внимание, и във всичките си варианти тя се нуждае от специални продукти, които да подсилват цвета всеки път, когато бъдат използвани и да носят блясъка, който да заслепява всеки. Както са го направили тези момичета тук!

Ако си блондинка и се гордееш с това, знаеш, че косата понякога изглежда по-тъмна и матова, отколкото би искала. Това е заради отлагането на утайка и натрупвания е по-видимо при по-светлите нюанси.

Професионалистите от John Frieda ® оптимизират блясъка при русата коса със специален продукт, който трябва да премахне всички натрупвания, без увреждане или изсушаване на косата.

Гамата на John Frieda® Sheer Blonde® деликатно почиства повърхността на косата от замърсявания, масла и остатъци от продукти. Русата коса е отново светла и блестяща.

Продуктът, който препоръчваме се нарича Sheer Blonde® Blonde Hair Възстановяваща грижа. 
Интензивна грижа с патентована технология, която се свързва с косата, поправяйки уврежданията.
Изтощената руса коса се превръща в копринена, гладка, мека повърхност. За естествен, боядисан или подчертан от кичури цвят. Препоръчителна цена за 150 мл – 19 лв.

Регистрирай се на [email protected] като изпратиш трите си имена, адрес, години и телефон за обратна връзка с име на писмото  Sheer Blonde .

Една от вас в петък ще си го спечели.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 6 дни

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"