Следва

Петте любими парчета на Петя Данкова

LET'S BE SOCIAL: Звездите и социалните мрежи през седмицата

Отново решихме да ти сервираме порция от личния живот на звездите...

People of art преди 11 години

Отново решихме да ти сервираме порция от живота на звездите.

Не че ги следим непрекъснато, но те не спират да заливат феновете си в социалните мрежи със снимки от кухнята на най-личните си моменти. И на нас ни е интересно... защото едва ли има по-лесен начин да се докоснеш до истинската й същност от този. Няма и по-добър начин да се запознаеш с любимите си знаменитости от среща с тях на това "място", където те са напълно откровени, искрени дори с цената на това понякога да бъдат леко смешни.

Тази седмица ще ти покажем кадри от приключеният на Даутцен Крус в Маями, от гмуркането на Риана с шнорхел, от пътуването със самолет на Бар Рафаели и от още други интересни моменти, които ще можеш да видиш в галерията. Разгледай ги, за да наваксаш всичко, и не забравяй да следваш и ViewSofia във Facebook, където също се случват интересни неща!


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра