Следва

Nouvelle Vague се завръщат у нас с най-новото си шоу “Dawn of Innocence”

Официално! Кали поема щафетата от Вихра

След като бившата жена на Иван Христов Вихра успя някак да измести Камелия от позицията й на водещ в нейното...

People of art преди 11 години

След като бившата жена на Иван Христов Вихра успя някак да измести Камелия от позицията й на водещ в нейното предаване Споделено с… Камелия, няколко месеца по-късно и самата Вихра ще трябва да си търси нова работа. В ТВ7 на нейно място застава певицата Кали. Кали ще бъде начело на „Споделено с ...”, веднага след като бъдат излъчени последните епизоди на ток шоуто с настоящата водеща, казват в официално писмо до медиите от телевизията.

Първото издание на „Споделено с....”, в което ще излезе Кали, ще се излъчи на 24 септември. 

Според официалното прес съобщение решението на мениджмънта на TV7 и продуцентите !no frame media следва линията на развитие на предаването, което продължава да разширява трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.

„Вярваме, че Кали ще успее да се впише в този успешен формат, разглеждайки проблемите и ситуациите в предаването през нейната призма. Това правеше Камелия, а сега и Вихра, и сме сигурни, че Кали ще е поредната успешна водеща на „Споделено с ...”, заявиха продуцентите на предаването !no frame media, допълвайки, че ротацията на водещите е заложена в концепцията на предаването от самото начало.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра