Следва

Потвърдено: Д-р Енчев и Теди Велинова са заедно!

Пипа Мидълтън написа първата си книга... за планиране на партита!

Искаш ли да купонясваш като Мидълтън? Пипа има нещо за теб...

People of art преди 11 години

Искаш ли да купонясваш като Мидълтън? Пипа има нещо за теб...

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж пуска на пазара книга за планиране на партита, озаглавена Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends и е посветена на добрата организация на съвършеното парти сред семейство или сред приятели.

В интернет бяха пуснати предната и задната корица на изданието, които съдържат 28 весели снимки на различни тържества, като най-малко на четири от тях е и самата Филипа Мидълтън в различни нейни превъплъщения.

В срок малко повече от година, откакто стана известна, Пипа действително демонстрира самочувствие пред камерите и доказа, че обича да е в светлината на прожекторите, така че книгата със сигурност ще циментира позициите и като познавач и вещ организатор на парти събития.



За съжаление, все още никой не е виждал вътрешността на книгата, просто защото все още тя не е пусната в продажба, но това ще се случи на 30 октомври, когато срещу 50 долара всеки ще може да си я закупи.

Хубавицата подписа договор за шестцифрена сума с издателството “Майкъл Джоузеф”, част от „Пенгуин букс”, още през ноември миналата година за написването на тази книга. Тогава Пипа обеща да не ползва т.нар. "литературен негър". който да и напише текста, а тя само да сложи името си, и се закле, че ще отделя от ценното си време, за да създаде това произведение на полиграфията.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра