Следва

Пиле със сос от сини сливи

Седмичен ХОРОСКОП - 3 - 9 септември

Една от най-сладките холивудски актриси, майката на детето на покойния Хийт Леджър, Мишел Уилямс, ще...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Настъпва благоприятен период за концентрация и рязък скок напред. Важните събития ще те причакват на работното място. Препоръчително е да довеждаш до край обичайните си задачи и да не се впускаш в примамливи авантюри. През уикенда твоето мълчание ще бъде по-скъпо от злато - прави изводи само за себе си, времето за признания на глас все още не е настъпило. Щастлив ден - четвъртък, неблагоприятен ден - вторник.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Добра седмица за реализация на най-невероятните планове и идеи. Само от съображения за лична безопасност не си заслужава да съобщаваш на глас истинските си намерения. В сряда не си губи времето в празни приказки, в противен случай няма да успееш да се справиш с насъбралите се задачи. В четвъртък, в отношенията с колегите може да възникне напрежение, опитай се да намериш компромис. В петък сложи настрани всички битови проблеми и релаксирай повече. В неделя не отказвай покана от приятели, може да научиш много нови и интересни неща.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Напоследък си доста безгрижен и не обръщаш достатъчно внимание на своите близки. Ако в семейството ти сега възникнат обстоятелства, които изискват задължително твоето участие, не пропускай възможността да стоиш по-близко до роднините си. Ако в работата бързо се уморяваш, вземи си кратък отпуск, за да се съвземеш. Сега не си в състояние да контролираш действията на другите, да променяш обстоятелствата или да ги манипулираш - трябва само да следиш собствените си реакции. Ситуациите, които възникват в този период, не носят продължителен характер и нямат тенденция към постоянна промяна.

РАК 22.06 – 23.07

Обстоятелствата може да подложат на тежко изпитание твоята воля и решителност. Една от най-големите пречки ще бъде невъзможността да контролираш случващото се. Настоящата ситуация ще се определя от действията и решенията на другите, а ти ще можеш да управляваш само собствените си реакции. На тази седмица съответства най-добре израза "непрекъснато тестване". Възникващият хаос и постоянните предизвикателства не означават, че трябва непременно да смениш сегашния курс или да спреш опитите за постигане на набелязаните цели. Тъй като възникващите ситуации ще бъдат непредсказуеми и неочаквани, трудно може да се подготвиш за тях. Трябва да бъдеш готов да се бориш за своите принципи и решения!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица емоционалния ти живот може значително да се подобри в неочаквана и непредсказуема посока. Ще те привлича всичко ново и различно и по този начин в твоите емоционални предпочитания и ангажименти ще се появи нещо непривично и невиждано. Атмосферата в твоя дом може да се промени или да стане по-стимулираща в емоционално отношение. Колкото и странни или неочаквани да са събитията, които ще ти носят емоционално удовлетворение, като цяло перспективите са много благоприятни.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В душата ти ще се заселят разногласия и вътрешни спорове, ще ти бъде трудно да постигнеш споразумение със себе си – опитай се да разбереш ситуацията около теб и вътре в теб. Ние често забравяме, че светът вътре в нас е също толкова голям и разнообразен, както около нас и обръщаме повече внимание на външните проявления на живота, забравяйки за тяхната вътрешна същност. За да намериш хармония и мир, трябва да навлезеш дълбоко в себе си и да се откъснеш от външния свят, за да разбереш своите собствени цели и желания.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Семейният уют за теб сега е най-ценен. Поработи върху себе си, помисли за смисъла на живота и дали стоиш на правилния път. Заеми се с медитация - ако това е възможно. Стремиш се към хармония и разбирателство, но всичко ли правиш за това? Разбираш ли другите хора, живееш ли в хармония със себе си? Първо трябва да започнеш с тези въпроси и да се обърнеш навътре в себе си. Познавайки и направлявайки живота си отвътре ще започнеш да привличаш хармонията и щастието и отвън, но задължително условие е вътрешния мир, а не обратното.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Твоите идеи и желания ще започнат много бързо да се развиват в живота. Тази седмица са възможни доста динамични събития, срещи, пътувания, сключване на сделки. Но трябва да бъдеш по-сдържан и внимателен, не си струва да се захващаш веднага – рискуваш да не доведеш нещата до края или да пропуснеш важните моменти. Балансирай своите възможности и желания, за да действаш по-обмислено и разумно, само в този случай може да разчиташ на успех. Ако просто се поддадеш на благоприятното стечение на събитията може да отидеш съвсем в друга посока.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Когато създалата се астрологична ситуация е като тази седмица за представителите на твоя зодиакален знак се появяват деликатни намеци за възможности и само благодарение на твоята прозорливост тези възможности няма да останат незабелязани. Твоята задача е да откриеш някакъв елемент на въображение, мистерия, магия, илюзия, или духовност в сегашните обстоятелства и да се възползваш от него, за да се сдобиеш с власт, повишение, да постигнеш стабилност или да популяризираш традициите и начина си на живот.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Неблагоприятен период за емоционалната сфера в живота ти. Може да поискаш да бъдеш сам и това е напълно оправдано, тъй като разбиране и подкрепа сред хората около теб няма да намериш. Това е период на загуби, предимно вътрешни разочарования и като следствие – преосмисляне на жизнената позиция. При общуването с хората са възможни конфликти и разногласия, така че по възможност избягвай всякакви комуникации. Единствено ще се чувстваш уютно в компанията на най-близките си хора от семейството.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не се поддавай на изкушението да се отдадеш на леност и безделие. Работата носи със себе си морално и материално удовлетворение, както и укрепване на авторитета. Зодиакалният хороскоп в тази седмица гарантира идеален период за интериорен дизайн, покупки за дома, генерално почистване. Ако в любовната връзка съществуват конкуриращи се взаимни претенции и обиди, сега е времето за задушевни разговори. И не забравяй, че различни обвинения, изкарване на „мръсните ризи”, повишаване на тон няма да доведат до нищо добро.

РИБИ 20.02 – 20.03

Прекрасна седмица за романтични начинания. В теб може да избухнат както стари, така и нови чувства (според твоята нагласа). През този период са вероятни приятни срещи, нови запознанства, които ще имат продължение. В своите действия и в избора си се ръководи от сърцето - този път то ще бъде максимално точно и няма да те подведе. От финансова гледна точка всичко е много спокойно и равномерно, така че ще можеш изцяло да се посветиш на чувства и страст.



Една от най-сладките холивудски актриси, майката на детето на покойния Хийт Леджър, Мишел Уилямс, ще празнува 32 години на 9 септември. Харесваме страшно момичешкия й стил, както и емблематичната къса прическа, но още повече ролята й на Мерилин Монро във филма "Моята седмица с Мерилин". 

More Astro