Следва

Кийра Найтли облича Chanel на премиерата на "АННА КАРЕНИНА"

Рапърът Криско задържан с кокаин

Рапърът Криско бил арестуван с кокаин, пишат други медии. Известният в България певец, едно от лицата на...

People of art преди 11 години

Рапърът Криско бил арестуван с кокаин, пишат в някои медии. Известният в България певец, едно от лицата на кампанията на бTV Феър плей“ (Fair Play), която цели да спре теглене на музика и филми в интернет, прекарал цяла нощ в ареста, заедно със среднощния контингент на МВР от клошари и "работещи момичета".

Криско се опитал да се оправдае със стандартната реплика, че дрогата не е негова и не пропунал да изтъкне известността си. Познат на тийнейджърите, и бегло на средностатистическия българин рапър прекарал ужасна нощ в ареста на Второ РПУ, където непрекъснато се оплаквал от съкилийниците си.

Полицаите задържали Криско след като го видели да общува с известен дилър на Централна гара в София. Криско предизвикал подозренията им, след като разменил няколко думи с трафиканта. А при обиска, у него било открито известно количество дрога.
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра