Следва

Летисия, Принцеса на Астуриас, прекрасна на 40

Да или Не - Чорап на главата

Инспирираната от номадските племена колекция е издържана в меки земни тонове и всъщност е доста приятна...

All fashion преди 11 години

Дизайнерския тандем Nicholas и Christopher Kunz, който стои зад все по-утвърждаващия се лейбъл Nicholas K', показа на Нюйоркската седмица на модата, която тече в момента, странното хрумване да сложи на теметата на моделите нещо, което прилича на чорап, а доста вероятно и да е.

Инспирираната от номадските племена колекция е издържана в меки земни тонове и всъщност е доста приятна, включително носима и приложима, но хрумката с чорапа върху главата леко ни раздвои.

Дали бихме го приели за чиста монета идната пролет и бихме прибавили аксесоар като този към пролетно-летните си тоалети или не е въпрос, който определено вълнува следобеда ни?

Като признаваме, че идеята е интересна и смела, и че прическите, пригодени за нея, наистина стоят хубаво и са секси, ти задаваме въпроса: да или Не на горното на чорапогащник върху горното на главата за идния моден сезон?

И ако да, нали с тази прическа - ниско спусната конска опашка позиционирана леко встрани и сякаш вързана на възел, което е готино?




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.