Следва

Първи стъпки в испанския език

Чудим се дали ни харесва: Депутат - водещ на сутрешно шоу

От известно време насам, след едномесечен изпитателен срок, действащият депутат Калина Крумова /бивш от Атака и настоящ независим народен представител от Бургас/ води сутрешния блок на Нова ТВ заедно с Христо Калоферов...

 

People of art преди 11 години

От известно време насам, след едномесечен изпитателен срок, действащият депутат Калина Крумова /бивш от Атака и настоящ независим народен представител от Бургас/ води сутрешния блок на Нова ТВ заедно с Христо Калоферов.
За Калина Крумова знаем, че е свръхактивна, т.е. тя е навсякъде и както твърди, това не й пречи, даже напротив, само дето времето не й стига.

И сигурно, щом е ту в ефир, ту е в Парламента, ту е в Бургас, ту е в София, ту е с приятели, ту е с детето си, ту внася закони /за които специалисти твърдят, че не са нейни, нито като замисъл, нито като изпълнение/, ту подкрепя каузи, ту съди бивши съпартийци, ту защитава бивши съпартийци, ту дава интервюта и прочие.
В началото на месеца, на въпрос на колега от печатна медия дали позиционирането й в Нова ТВ не е хитър ход да реши бъдещето си след като вече няма да е депутат, депутатът Крумова отговори, че е много повече медиен човек, отколкото политик.

Като си признаваме, че ни дразни като данъкоплатци фактът, че дамата тъче на два стана - частен и държавен, и че смятаме, че от всяко дърво водещ не става /позата и маниерниченето сутрин само могат да влошат настроението на драгия зрител/, задаваме въпроса, която досега не бе изречен: Възприемате ли добре и с охота госпожа Кумова да води ведро сутрешния блок на една иначе чудесна телевизия, докато ние всички й плащаме заплатата като народен представител и, второ, как смятате, ако сте я гледали: добре ли се справя тя като медиен човек или не?

Анкета

Калина Крумова - водещ на сутрешно шоу

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра