Следва

Награда #9: Козметика за бебета AVON

Седмичен ХОРОСКОП - 1 - 7 октомври

Британската актриса Кейт Уинслет, номинирана шест пъти за Оскар и спечелила статуетката през 2008...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тези седем дни са възможни конфликти в личните взаимоотношения. Причина за тях може да стане твърде капризното ти или егоистично поведение. Старай се да търсиш компромиси и да отчиташ не само своите интереси, но и интересите на партньора. През този период бъди особено внимателен когато пътуваш. Всяка твоя грешка може да предизвика авария, пътно-транспортно произшествие или да причини травми. Когато се намираш зад волана следвай точно правилата, особено в областите с ограничение на скоростта. Седмицата е най-подходяща за решаване на финансови въпроси и покупки за дома.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Седмицата не е лоша, но през цялото време ще те съпътства усещането за натрупана умора. Ако не успееш вечер да се отпуснеш и да се наспиш добре, ставането сутрин ще ти бъде трудно. Преди лягане отделяй половин час за малка медитация. Пусни си спокойна музика, най-добре инструментална, запали ароматна свещичка, настани се удобно и се постарай да се откъснеш от всичко и всички. Непременно предупреди близките да не те безпокоят! В личен план има вероятност да настъпи хаос и объркване – постарай се да не смесваш приятелството, лекия флирт и сериозните отношения. Ако си самотен ще ти се отдаде възможност да почувстваш всепоглъщащата сила на страстта.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През периода от 3 до 6 октомври ще се чувстваш зле и често ще се цупиш на обекта на твоята страст! Но в края на седмицата облаците над теб ще се разпръснат и ще ти се иска да твориш, да обичаш, да бъдеш полезен на любимия си човек. През тези седем дни може да бъдеш въвлечен в малка афера, за да погъделичкаш нервите си. Флиртуването сега ще е от полза за доброто ти настроение. През този период ще имаш желание да бъдеш център на внимание и ще промениш отношението си към облеклото - ще ти се иска да носиш ярки неща, да се открояваш с бижута и аксесоари, или с общия си външен вид. Седмицата е благоприятна за посещение на салони за красота, студио за масаж, козметични кабинети и покупки.

РАК 22.06 – 23.07

Ракът има склонност към предчувствия и предсказания. Той иска! Той вярва! Той желае да получи знак от съдбата! Така че сега всички знаци - от сънищата (които ще носят огледална информация - колкото повече сънят те тревожи - толкова повече щастливи събития те очакват, и обратно, ако летиш на сън - неблагоприятни събития) до черната котка ще имат особено значение. От значение е с какъв крак ставаш сутрин, какво ядеш, каква е утайката от кафе на дъното на чашата. Сега може да гадаеш по любимата си книга: отвори на 138 страница и прочети 4-ти абзац горе. Навсякъде ще бъдеш заобиколен от мистерия, тайни, ще срещаш поличби и знаци на Съдбата. Ето защо, гадаенето на карти и срещата с астролог в този момент също няма да е случайна. И знаеш ли защо? Сега очакваш промени в живота си и подсъзнателно се подготвяш за тях.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

"Комуникацията решава всичко" - това е девизът на Лъва сега. Колко богат е телефонния ти указател? Какви са отношенията ти със „силните на деня”? Някои Лъвове ще бъдат педантични в отношенията, може да загубят цяла седмица, ходейки по кабинетите на разни бюрократи и други държавни служители, а други просто ще вземат телефона и ще наберат нужния номер. През този период от голямо значение ще е начинът ти на общуване. Прави смело комплименти и увеличавай своите контакти. "Как си? Колко добре изглеждаш! Този подарък го донесох специално за теб от лятната си отпуска" и така нататък. Сега може да ходиш на различни партита или да попаднеш на страниците на лъскаво списание.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Запази в тайна намеренията си, говори по-малко за това, което се каниш да правиш. В началото на седмицата ще те обземе избухливост, постарай се да не предизвикваш скандали с любимия, само защото мненията ви не съвпадат.
Опитай се да контролираш не само действията си, но и мислите си. Както винаги можеш да разчиташ само на себе си – за щастие няма да ти липсват сили. Тази седмица има смисъл да прекарваш повече време с приятели. Не отказвай покани за модни събития и премиерни прожекции. Ще изглеждаш отлично и непременно ще привличаш всеобщото внимание, така че бъди уверен в себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица може да се оплетеш в своите копнежи и мисли и да загубиш равновесие. Запазвайки спокойствие на духа и дистанцираност може да избегнеш всякакви конфликти. Бъди благосклонен към другите хора, прощавай грешките им и им помагай според възможностите си. В края на седмицата пред теб ще се отворят различни възможности, но повечето от тях ще бъдат ефимерни и има опасност да се отдадеш на мечти, да се объркаш в своите желания и стремежи, да стоиш в очакване или да тръгнеш по грешен път.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди внимателен в личните въпроси и любовта. Сега избери класиката - препрочитай стари книги, гледай любимите си филми, вместо дънки носи костюм или смокинг, не се храни в закусвални, слушай валсовете на Шопен. Не преследвай нанотехнологиите - новото сега е по-малко ефективно и струва много по-скъпо. Когато "нано ..." стане "не нано ..." – тогава купувай. Старият приятел е по-добър от двама нови. Поддържай отношения с близките хора, пиши им писма и им се обаждай не по работа, а просто, за да чуеш скъп глас, казвайки: "Колко те Обичам" или "Колко ми липсваш!"

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В началото на седмицата не започвай нищо ново – довърши неотложните задачи и поправи грешките от миналата. Постарай се да не даваш воля на фантазиите си, отчитай своевременно реалността. Имай предвид, че прекалено дългия сън няма да се отрази по най-добрия начин на външния ти вид. Налегналият те мързел трудно ще изчезне сам, ще се наложи да използваш волята си. Най-добрият начин да излезеш от това състояние е да се отправиш на кратко пътешествие.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В периода от 10 септември до 14 октомври, много неща ще се окажат не по силите ти. За теб през това време ситуацията няма да зависи от твоето настроение, физическо състояние или вдъхновение, вечно нещо ще ти пречи. Другите хора ще решават всичко вместо теб (може би дори и твоята съдба). Колкото по-независимо позиционираш себе си, толкова по-лесно ще преживееш дадения отрязък от време. Отстъпвай и си прави изводи!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Цялата тази седмица ще бъде изпълнена с добро настроение и усещане за празник. В самото и` начало парти с приятели ще ти донесе много радост, а в средата на периода среща с роднини и приятни моменти в уютна домашна обстановка. В атмосфера на забавление и радост няма място за каквито и да е сериозни въпроси и размисли върху смисъла на живота. Така че в края на седмицата, уморен от силни емоции, може да се затвориш за дълго в себе си и да забравиш за радостта и забавлението.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица, като цяло, делата ти ще вървят леко, ще се чувстваш добре и ще успяваш във всички начинания. Може да се случат важни събития, които да засегнат интересите на семейството и роднините, но запазвайки хладнокръвие ще намериш изход от всяка ситуация. Ако все още не си почивал, замисли се сериозно за предстоящо пътуване и неговото финансиране. Не разказвай много за себе си, за да не даваш на недоброжелателите храна за сплетни.
 



Британската актриса Кейт Уинслет, номинирана шест пъти за Оскар и спечелила статуетката през 2008-ма е родена на 5 октомври, 1975 година, в Рединг. Освен с донеслия й награда за главна женска роля филм "Четецът" (2008), Кейт свързваме и с филми като „Разум и чувства“ (1995), „Титаник“ (1997), Айрис (2001), „Животът на Дейвид Гейл“ (2003), „Блясъкът на чистия ум“ (2004), „Малки деца“ (2006).

More Astro