Следва

Best Fashion Editorials: Септември, 2012

5х5 или лесно ли е да избереш между най-големите. От Париж

Пет много интересни ревюта от Париж в пет избрани къдъра, предпочетени заради красноречието си по повод колекциите на някои от ...

All fashion преди 11 години

Пет много интересни ревюта от Париж в пет избрани кадъра, предпочетени от нас заради красноречието си по повод колекциите на някои от топ-дизайнерите, които показват в Париж днес и в предишните няколко дни, до трети октомври включително.

Всеки от големите е различен, но вдъхновяващ и присъщ на почерка си в съответното дефиле за Пролет/Лято 2013.

В анкетата отстрани можеш да споделиш кой от стиловете, които показаха Ан Демюлеместер, Дрис ван Нотен, Ланвен, Мюглер и Роша се доближава най-пълно до твоята идея за новото топло време, това на идните пролет и лято. 

Ann Demeulemeester 

 










При Демюлеместер виждаме типичната строгост, пестеливост, странна агресия, която привлича неудържимо и леко плаши. 

Харесваме идеята с черните препаски като корсет, както и дължините, защото са нещо, което изисква специално внимание, а това винаги е добре, когато говорим за толкова майсторски дрехи.  

Dries Van Noten 











Ван Нотен се разпознава, както е обичайно, отдалеч. Смесва шантаво, но много шик карета, райета, мъжко и женско, късо и дълго, отворено и затворено. Смелостта му прилича, както обичаме да казваме за перфектния белгиец, и този път той е повече от добър в това.  

Lanvin











Ланвен е толкова много френски в поредната си колекция, че го попиваме като модна картина, която струва страшно скъпо, но си струва всеки цент. Великолепен в структурирането e Албер Елбаз, неговата жена е заразително красива, просто обожаваме поредните му съвършенства.  

Mugler











Малко по-цветен, но строго елегантен е големият експериментатор на френската модна сцена Тиери Мюглер. Висша сложност в наглед обикновени модели - избор за най-самоуверените сред нас.  

Rochas 











Марко Дзанини рискува приятно с пролетната колекция на 87-годишната френска модна къща Роша и умело разказва модна приказка за цветна, нежна и модерна принцеса, с хубаво червило и много тънък кръст. Палаво и сладко, но сложно и красиво. Браво!

Анкета

Кой от стиловете се доближава най-пълно до твоята идея за новото топло време?

More All fashion