Pre-Fall 2019: Salvatore Ferragamo

Pre-Fall 2019: Salvatore Ferragamo

За новата Pre-Fall колекция на Salvatore Ferragamo креативните директори на дамската и мъжката колекция обединяват усилия, за да покажат в един страхотен line up двете колекции за новия сезон, съчетани в една.

Пол Андрю и Гийом Меян работят в завиден и по принцип доста труден за постигане синхрон, в който допирни точки стават богатите архиви на самата модна къща, както и още пъстрите цветове от картините на Бронзино, белязали флорентинското творчество на 16 век, но и още небрежната във внушението си елегантност на някои от иконичните мъже на миналия век като Мик Джагър и Джон Кенеди младши.

Съгласувани помежду си до съвършенство, дамските и мъжките визии внушават една и съща луксозна естетика, демонстрирайки изработка от най-висок клас, заложена по подразбиране в ДНК-то на бранда.

Колекцията очарова още с честата употреба на цвят, за разлика от предишните колекции. Впечатление правят по-светлите и живи тонове на зелено, оранжево, червено и ледено сиво. Наред с цветовата гама, конструкциите също биват значително омекотени - на пръв поглед тежките палта са изработени всъщност от леки копринени платове, а костюмите изглеждат по-скоро леко деконструирани и значително релаксирани в своите кройки.

Цялата колекция на Salvatore Ferragamo, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia