Следва

Who are they?

Ан Хатауей помага на хомосексуалните

Звездата дарява парите, които е получила срещу сватбените си снимки, на организацията Freedom to Marry, която се бори за правото хомосексуалните двойки да имат право да се женят в САЩ...

People of art преди 11 години

Ан Хатауей обеща да увеличи средствата на любимите си благотворителни организации, като дари парите, които е получила за продажбата на сватбените си снимки, съобщава Contact Music.

Звездата от последния филм за Батман каза "Да!" на годеника си Адам Шулман на 12 септември в частен имот на брега на Тихия океан. На церемонията, аранжирана с цветя за над 100 000 долара, присъстваха стотина гости, които единствени успяха да видят на живо специално създадената за случая рокля Valentino.

Всички останали най-вероятно се видяли приказната Ан на снимки, които бяха публикувани в няколко избрани медии. Сумата, която младоженците са събрали от продажбата им, обаче ще отиде за добри каузи.

Актрисата ще дари част от средствата на организацията Freedom to Marry, която се бори за правото хомосексуалните двойки да имат право да се женят в САЩ. Хатауей открито подкрепя еднополовите бракове, а през 2008 г. разкри, че нейният брат е хомосексуален.

Останалата сума ще отиде при организации, помагащи при борбата с рака, при болница за деца и при The Girl Effect, която помага на бедните млади жени.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра