Следва

Армин Ван Бюрен отново изпревари Дейвид Гета

Доналд Тръмп стана дядо

Медийният магнат стана дядо за пети път, след като най-големият му син и съпругата му се сдобиха с четвърто дете...

 

People of art преди 11 години

Медийният магнат Доналд Тръмп отново стана дядо за пети път, след като най-големият му син и съпругата му се сдобиха с четвърто дете.

Бебето на Доналд Тръмп младши и жена му Ванеса се е появило на бял свят на 21 октомври - година след раждането на по-големия си брат Тристан. Двойката има още един син - Доналд Тръмп трети и дъщеря Кай Мадисън, припомня изданието.


                                                              Доналд Тръмп-младши и жена му Ванеса


Щастливият татко е използвал страницата си в Туитър, за да се похвали с най-новото попълнение в семейството. "Имаме син! Ванеса и бебето се чувстват отлично", гласи съобщението на Доналд Тръмп младши.

През 2011 г. и дъщерята на Доналд - Иванка Тръмп го направи горд дядо на момиченце, след като роди първото си дете. Новината за това също бе съобщена от самата майка чрез Туитър. Баща на бебето е съпругът на Иванка Тръмп - Джаред Кушнер, с когото сключи брак през 2009 г.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра