Следва

Как да стимулираме имунитета си и да изпреварим грипа с хомеопатия

Утре гледай: Премиерата на „007 координати: Скайфол”. Кефът е голям

Невероятен адреналин, страхотни каскади, подсилващи напрежението мултимедийни ефекти и много, много възли...

Movies & TV преди 11 години

Невероятен адреналин, страхотни каскади, подсилващи напрежението мултимедийни ефекти и много, много възли за разплитане. Това е само малка част от удоволствието, което ще изпитате, гледайки последният, 50-и юбилеен „епизод” за най-известния британец в света - Джеймs Бонд.

Световната премиера на филма съвпада и с българската – този петък, 26-и октомври. В „007 координати: Скайфол”, чаровникът Даниел Крейг подобаващо влиза за пореден път в отговорната роля, след „Казино Роял”. Режисьор на новата лента е Сам Мендес, а за другите основни персонажи се разчита на Джуди Денч – неповторима, Хавиер Бардем – невероятен, Беренис Марлоуи – секси, Наоми Харис – страхотна, Ралф Файнс – справедлив и Албърт Фини – доброто куче. Въвеждащата песен във филма е поверена на медения глас на грами-дамата Адел. Така че, задължително намерете 142 свободни минути от деня си и ги оставете на агента и (не)приятелите му – те знаят как да ви оставят без дъх! Както и да ви разсмеят в умерени дози с типичен хумор от острова.



Може и да не вярвате, но този път Бонд ще ви отведе до родния си дом. Не очаквайте от негова страна сълзи и сополи, напротив! Е, огромната „къща” няма да издържи твърде много под натиска на куршумите и огъня. За сметка на това гледката е уникална, макар и сумрачна. Както и всички други пейзажни кадри, великолепно подбрани и представени от Мендес. И ако никога не сте виждали как изглеждат покривите на уникалния Капалъ Чарши в Истанбул и как се карат мотори върху им, то сега е моментът. Екшън ситуациите във филма отвеждат още и в Шанхай, Макао, Шотландия и Лондон, разбира се. Впечатлихме се много от кадъра, в който Бонд се остави в женски ръце да бъде избръснат с бръснач. Както и от азиатските фенери и искрящите фойерверки, летящи над тях. Също така сцената, в която агентът „се вози” 68 етажа на външен асансьор с… двете си ръце. И лакомият комодски варан, и паниката в метрото… За 142 минути героят на Крейг бе в опасна близост с три красиви жени – нищо ново, три невероятни автомобила – нищо неочаквано. И нищо от това не превъзбуди емоциите му извънредно, освен когато „лошият” Бардем взриви любимата му кола Астон Мартин, 63-та година производство. Толкова се ядоса, че направо около него всичко пламна – в пряк и преносен смисъл.



Засега можете да разгледате официалната страница на филма във Фейсбук, но утре, когато е премиерата, задължително отидете на кино. Продукцията носи сертификата „12А” за „умерено съдържание на насилие и употреба на вулгарен език”, така че и тийнейджърът може да ви придружава. 



Отидете и се изкефете на новия Джеймс Бонд. И после споделете впечатленията си!
 

More from View Sofia

Големите любовни истории: Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

Celebrities преди 1 година

Бракът на Даниел Крейг и Рейчъл Вайс продължава вече 12 години, но за семейния живот на двамата актьори се знае много малко. По случай 55-годишния рожден ден на любимия екс-Агент 007, който беше на 2 март, разказваме това, което знаем за историята на любовта на една от най-дискретните двойки на Холивуд

Ана де Армас: "Джеймс Бонд е мъж, не жена и не небинарен човек“

Celebrities преди 1 година

Припомняме, че миналата есен излезе филмът "Смъртта може да почака", в който ролята на Бонд се играе от актьора Даниел Крейг за последен път. Наскоро в мрежата се появиха слухове, че тъмнокожа жена може да стане новият агент 007. Също така, според слуховете, Бонд може да се окаже небинарен човек. Създателите на поредицата за Бонд не потвърждават никоя от циркулиращите възможности, все още...

More Movies & TV