Следва

Стрийт иконата Каролина Исса с капсулна колекция за L.K. Bennett

Ново във View Sofia Shop - Зима в топли, земни и класически цветове

Първите зимни мисли обикновено са за топъл кекс, портокали и канела, сред които се прокрадват и такива за...

Shopping преди 11 години

Първите зимни мисли обикновено са за топъл кекс, портокали и канела, сред които се прокрадват и такива за великолепно палто, яке или обгръщаща с любов пухенка. После идва и нуждата от попълване на липсите - хубава рокля, класическо сако и панталон в правилната кройка. 

Новото зареждане във ViewSofia Shop дава всичко това само с един клик, е, не носи ухаещ кекс, но пък доставя удоволствието да пазаруваш истински винтидж находки. 

Ето и какво ни донесоха есента и зимата:

Нежна и елегантна рокля на датската
Day Birger Mikkelsen. Дължината е до над коляното, ципът е вляво отстрани, силуетът е елегантен, втален, ръкавите - с 3/4 дължина. Коктейлна и не само дреха от най-добро качество. Подплатата е в единия от цветовете на принта - синьо - лилаво.
Виж още тук>>>  

Панталон Chinos от J.Crew, нови, без етикет /джобовете им са зашити/. Дължината е над глезена, класическа кройка chinos, странични джобове.
Виж още тук>>>

Копринена блуза в млечно бял цвят. Елегантна и женствена.
Виж още тук>>>

Разкошна туника в елегантно маслено зелено на MASAI. Нежна коприна, женствен силует, прекрасно усещане.
Виж още тук>>>

Превъзходна пухена парка от 100% мек гъши пух. Martatesi, Made in Italy. Млечно бежов цвят, прекрасна, подвижна обемна качулка, която е обрамчена с естествена кожа в същия цвят, самата тя също подвижна /т.е. сваля се много лесно с копчета/.
Перфектно състояние, 3 джоба - два външни и вътрешен със закопчаване, дължина малко над коляното, двойно закопчаване - с цип и копчета. Прекрасна кройка. Еднакво подходяща за града и извън него.
Виж още тук>>>

Черно бизнес сако с издължен силует на немската Comma. Eдноредно закопчаване с 2 копчета отпред и по две на ръкамите. Два странични джоба с капаци. Перфектна кройка.
Виж още тук>>>

Прекрасен прав панталон на датчанката Henriette Steffenson. Превъзходно скроена дреха без джобове, с ефектен цип отпред. Линията е по скандинавски безупречна, дължината е солидна, изработката е наистина перфектна.

На етикета е запазеният знак на дизайнерът - заешка козинка. Универсална дреха от най-високо качество и в перфектна кондиция.
Виж още тук>>>

Ленен шлифер на великолепната скандинавска марка Bitte Kai Rand. Обемен, със страхотна кройка и безброй възможности за носене - разкопчан, закопчан, яката навън, навътре, с колан или без. Материята е лен, размерът S, но поради обема може да се носи и като M/L.
Виж още тук>>>

Прекрасно черно сако на шведската Monki. Размерът е XS, но всъщност е S. Късо, с много интересен ръкав.
Ново ,без етикет. 
Прекрасно за бизнес, но и всичко друго, което се сетите.
Виж още тук>>>

More Shopping