Следва

Lunchtime Shopping: Сандал ли е, токче ли е? Чехла е!

Някои великолепни находки в View Sofia Shop!

Най-хубавият шопинг навик се казва Second Hand Love

Shopping преди 2 години

Пролетно възраждаме едно наше любимо, модерно, обичащо планетата начинание. View Sofia Shop днес е в Инстаграм, както преди беше неотлъчна част от сайта, и отново е пълен с богати на емоция находки, с мисъл за хубавото обличане, с обич към дрехите. Един или повече моменти на споделеност между хора, които вярваме еднакво в старото и новото. 

Пазаруваме по-малко, за повече време и непрекъснато срещаме хора, облечени като нас, докато някъде там ни чака запазено качество на ниски цени, заедно с чувство за победа срещу консуматорството. Да си го кажем направо... във винтидж шопинга има много чар. 

Ето и първите ни избори - предвестници на пролетта и новото начало - сексапилни, интересни, живи, нашепващи истории за лято и приключения. Ако се влюбите в нещо от първото зареждане, *цък* на снимката и ни пишете. 

Думата за тези дънки е "високо" - висока талия, високо качество деним, висок стайлинг потенциал с марка Lee - всяко секси дупе ги иска...

Чисто нов кроптоп Levi’s, дреха, в която сърцето се разтуптява от въление по слънцето и лятото. 

Тази риза сякаш ни отвежда директно в гардероба на Лейди Ди - широки ръкави, ретро шик енергия и контраст, за който благодарим на кралските златни копчета.  

Преценихме, че този бомбър е зодия Близнаци, защото е двулицев - бордо и тъмно синьо + злато и синьо again. Дори облечен на голо е божествен.

Slip роклята е рокля секс и никой не може да ни накара да мислим обратното. Обличането е равно на потапяне в страст. 

Мъжка риза върху женско тяло е много сладък experience... Етикетът казва Amalfi и видим ли я в цялата й ленена прелест, мислено започваме разходка по улиците на италианско градче, по сандали и точно в тази риза...

Ох, бейби, тези крака, ох в тези patchwork дънки... 

С привкус на Гордост и предразсъдъци, Бриджертън или Ана Каренина... имате ли смелостта? 

Не може да нямаш малка черна рокля, но още една е винаги задължителна... Тази е специална заради начина, по който модерните корсетни линии на кройката контрастират с потенциала й за ежедневна употреба.

Мислим си за лежане в тревата по залез с това яке... То би приласкало дори погледа на слънцето!

Помните ли светлосинята ленена риза, с която се разходихме в Амалфи? Ето това са сандалите от сцената, в която въображаемо заживяхме. Еквивалентът на средиземноморска стъпка в лятото... 

Тази макси пола е като океан, обещаващ лекота, удобство и хлад, в бандана принт, толкова модерен сега. Плюс висока цепка, of course.   

Първото зареждане за сезона е в Инстаграм @viewsofiashop. Изпращаме милувка на Планетата, пазарувайки second hand. А удоволствието от находката споделяме с радост с вас! Следете и за доза номер 2!

More Shopping