Следва

Изключително полезните anti-age навици

Натурални хранителни добавки на ISOPLUS вече са на българския пазар

Водещата компания за хранителни добавки представи на българските потребители натурални продукти за по-здравословен... 

Hair преди 11 години

Водещата компания за хранителни добавки представи на българските потребители натурални продукти за по-здравословен начин на живот.

ISOPLUS, водеща европейска компания за хранителни добавки, обяви днес стъпването си на българския пазар. ISOPLUS ще предлага продуктовите линии на SOLGAR и MyElements, които включват над 100 различни продукта, предназначени да подпомогнат здравословното хранене като част от модерния и отговорен начин на живот.

Продуктите ще се продават в избрани аптеки, в унисон с политиката на компанията да спазва стриктно съществуващата регулаторна рамка и да гарантира качеството на предлагане.



ISOPLUS
представлява четири световни марки, включително SOLGAR, производител на хранителни добавки от световен мащаб с над 450 научно-изследвани продукта, които се разпространяват в над 50 страни в целия свят.

Главният изпълнителен директор и основател на компанията г-н Коциопулос представи и философията на ISOPLUS, която се базира на необходимостта от възприемане и поддържане на природосъобразен начин на живот, свързан с постигането на равновесие и благополучие посредством отговорно отношение и ангажираност към балансираното хранене.

„Вярвам, че заедно с партньорите ни, можем да вдъхновим потребителите и да отворим съзнанието им за полагането на специални грижи към ежедневния хранителен режим, с цел да осигурим по-високо качество на живот за всеки”, - каза той.

„Компанията ни подкрепя здравословния и отговорен начин на живот, манталитет, който ефективно отговаря на предизвикателствата, с които модерните и активни хора се сблъскват. Особено в съвременния динамичен свят, когато тялото ни е подложено на стрес и изтощение от ежедневните ангажименти, подсилването на организма ни с натурални хранителни добавки е най-доброто, което можем да направим, за да сме по-здрави и щастливи”, - обобщи той.

Димитрис Берцелетос, експерт диетолог, е на мнение, че макар по принцип идеалният хранителен прием е в състояние да осигури необходимите хранителни вещества за здравословен живот, последните проучвания показват, че в днешно време храната е с 60-80% по-бедна на витамини и минерали*, а съдържанието й на пробиотици е намаляло с 1000 елемента в сравнение с 50-те години на 20 век.

Той твърди, че „фактори на околната среда като стрес, здравословно състояние, лекарства, както и изборът ни на храна и дори начинът, по който хранителните продукти са отгледани и приготвени, оказват влияние върху нивото на ежедневно нужните на тялото ни хранителните вещества.

Ето защо, освен останалите важни продукти, SOLGAR предлага и течни форми на витамин Е и Д, предназначени специално за хора, които срещат затруднения с преглъщането, както и бета-глюкани, B витамини, натурален витамин Е (със смесени токофероли), витамин C в две ефикасни форми, фитонутриенти и растителни продукти, 20 аминокиселини и др.

Тези продукти предоставят пълната гама от ежедневно необходимите елементи, за да се чувстваме и изглеждаме прекрасно. Продуктовата линия на SOLGAR следва строги производствени стандарти и по този начин предлага безкомпромисен контрол върху качеството.”, заключва той.



ISOPLUS въвежда на българския пазар и първокласния бранд MyElements, разработен от компанията на базата на нейния 26 годишен в областта на производството на хранителни добавки. На този етап от марката MyElements на пазара ще се предлага един основен продукт – Krill Omega 3 Oil, който съдържа Krill Euphausia Superba от Антрактида – чист натурален източник, богат на Omega 3 мастни киселини, а скоро предстои да бъдат представени и други продукти от тази гама.

*Конвенцията на ООН за Земята, Рио де Жанейро, 1992 г.
**P. Pekelharing, WINCLOVE BIO INDUSTRIES BV, HEALTH CLAIMS CONFERENCE, Bozar, Брюксел, 2010 г.

За ISOPLUS
ISOPLUS притежава 26 години успешен опит в представянето, дистрибуцията и популяризирането на натурални хранителни добавки в Гърция, като изграода силно присъствие и търговска мрежа на гръцкия пазар. ISOPLUS продължава да разширява дейността си на гръцкия пазар като представя четири водещи световни бранда, сред които и Solgar, както и чрез създаването на myelements, собствен първокласен бранд от натурални добавки, като същевремено си партнира с 8000 аптеки в страната. Като се придържа към своята корпоративна философия, ISOPLUS динамично навлиза на пазарите на Балканите, представяйки Solgar и myelements в България, а през 2013 г. и в Румъния. Целта на компанията е да промотира своята визия и убеждения, насочени към цялостен здравословен начин на живот и благоденствие.

За SOLGAR
Основан през 1947г. в Ню Джърси, САЩ, Solgar е водещ световен производител на хранителни добавки. Порфолиото на марката съдържа повече от 450 продукта, които се разпространяват в над 50 държави по света. В основата на философията на компанията се крие убеждението, че насърчаване на пълноценното храненене е важна част от здравословния начин на живот. Solgar е посветен на качество, науката и почтеността и предлага високочествени хранителни добавки, базирани на научни изследвания. Строгите производствени стандарти и безкомпромисния контрол на качеството правят марката най-ефективния специалист в областта на хранителните добавки в света.

За myelements
Myelements е първокласен бранд, създаден на базата на солидния 26 годишния опит на ISOPLUS, който в момента съдържа един продукт в своето портфолио. На базата на опита и с подкрепата на науката за хранането и природата, ISOPLUS създаде своя собствена марка от натурални съставки, myelements, която отразява философията на компанията и визията й за здравословен начин на живот и благоденствие. Целта на ISOPLUS е чрез марка да се създаде и предложи продукт, който може да противодейства на последиците и негативните ефекти от съвременния начин на живот и да ни помогне да се радваме на по-добро състояние и физически баланс.

Чети още:

За прекрасните кожа, коса, нокти - Solgar Skin Nails And Hair Formula

 

More from View Sofia

More Hair