Следва

И Alis на Drum and Jazz 2012

Кейти Пери и Джон Мейър продължават романса си

В неделя следобяд папараци щракнаха звездната двойка малко след романтичния обяд, който имаха и това опроверга всички слухове за тяхната раздяла...

People of art преди 11 години

Кейти Пери и Джон Мейър, чиято връзка датира от началото на август, все още са заедно, противно на слуховете, че между тях всичко е приключило. В неделя следобяд папараци щракнаха звездната двойка малко след романтичния обяд, който имаха и това опроверга всички съмнения за техните отношения.

Поп принцесата беше забелязана в колата на красавеца, въпреки че беше направила всичко възможно да останe незабелязанa, дегизирайки се с тъмни очила и голяма флопи шапка, докато двамата обикаляха Малибу и разговаряха.

В началото на техните взаимоотношения, приятелите на певицата, която се разведе с комика Ръсел Бранд през юли, определяха врзъката им като мимолетна, а имайки предвид опустошителния списък с жени на Холивудския мачо, ние бяхме склонни да им повярваме.



Джон е притежател на впечатляващ списък от известни бивши, който включва имена като Дженифър Анистън, Джесика Симпсън, Камерън Диас и Дженифър Лав Хюит, а да не забравим и за неговата кратка авантюра с Тейлър Суифт, която завърши толкова зле, че тя му посвети сърцераздирателна любовна песен, наречена "Скъпи Джон". 

Това определено е притеснително за американската поп звезда, която според запознати вече е известила Мейър за сериозните си намерения и затова да забрави за нея, ако не е готов да се обвърже.

"Тя иска мъжът до нея да й бъде отдаден на сто процента." допълват още източниците.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра