Следва

Първи български хип-хоп награди

Джесика Симпсън успя! Свали 30 килограма за 6 месеца

Загубата на теглото й всъщност наистина е впечатляващо, но освен от грижа за фигурата си, Джес имаше още един много сериозен стимул, за да отслабне...

 

People of art преди 11 години

32-годишната американската певица Джесика Симпсън изненада приятно критиците, след като само шест месеца след раждането на първото си дете Максуел, успя да свали почти 30 килограма от теглото си.

Преди дни блондинката публикува в Туитър снимка от Хелоуин, на която е в костюм на секси барманка и определено блести със страхотните си форми.

"Аз не съм супермодел и тялото ми не може просто да се върне в предишния си вид толкова бързо. Аз съм обикновена жена, която се опитва да се чувства добре и да бъде здрава, за да се грижи за дъщеря си и годеника си." - каза Джесика в интервю, в което споделя още, че е изпитала много затруднения в свалянето на излишните килограми и е преживяла тежки седмици от голямото напрежение, под което е била поставена.

Загубата на теглото й всъщност наистина е впечатляващо, но освен от грижа за фигурата си, Джес имаше още един много сериозен стимул, за да отслабне. Преди да роди, тя сключи договор с организацията по контрол на теглото Weight Watchers, съгласно който ще получи от 3 до 4 млн. долара, ако успее да смъкне всичките, близо 40 килограма, които е качила по време на бременността.

Ето на това му казваме ние наистина сериозна причина, за да влезеш бързо във форма!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра