Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Как го прави тя - Малките бюти тайни на Дита фон Тийз

В козметичната чантичка на Дита задължително има MAC Fluidline очна линия и спирала Diorshow Mascara в...

Celebrity beauty преди 11 години

Тя е предизвикателна, много секси и изкусително провокативна, но в същото време, премерена и стилизирана. Коледните празници наближават и визията на Дита фон Тийз е пример как можем да изглеждаме безупречно с малки и лесни трикове. Котешките й движения на сцената са ужасно секси и сме убедени, че има какво да научим от нейния стил. Дита никога не е използвала стилист и сама постига винаги перфектен външен вид. 

В козметичната чантичка на Дита, Кралицата на Бурлеската, задължително има MAC Fluidline очна линия и спирала Diorshow Mascara в черно, червеното червило е нейна запазена марка и тя притежава три различни нюанса на пурпурния цвят.

Това, което кара Дита фон Тийз да се чувства секси, е добре скроеното бельо, което може да се носи постоянно и да си готов за всичко. Също така, парфюмът й, който е с аромат на мистериозни цветя и нежно докосване на пачули. Изкусителката споделя, че за красива визия не е нужен цял отбор стилисти, а просто практика и урок от много снимки и филми. Тя прави сама косата си и без притеснения признава за любовта си към свободата да нямаш час за фризьор и спестяването на хиляди долари от прекалените посещения.

Дита фон Тийз вярва, че за да постигнем съвършенство, е нужно да се придържаме към един модел, една визия и да се стараем да я постигаме бързо, лесно и перфектно. Тя пътува със собствен блендер, с който си прави зелено смути всеки ден по рецепта на диетоложката Кимбърли Снайдер. Вълшебната отвара е всекидневна част от менюто на Дита и резултатите, според нея, са ненадминати.

Дита е майстор, когато трябва да излезе и има само 5 минути. Просто слага червило, черни очила и оправя косата си на кок. Сигурна е, че всяка жена трябва да умее това.



Любими козметични брандове…
„Аз съм доволна от гримовете, които имам точно сега, защото съм направила повечето. Но винаги търся перфектни продукти, като перфектната основа например и работя с Art Deco в момента за да постигна добър резултат. Винаги търся красиви опаковки и колекционирам винтидж червила. Вече не се правят такива красиви неща както преди. Просто липсват инструменти за постигането им.”

За новата си книга, посветена на тайните около красотата, която очакваме да излезе на пазара съвсем скоро…
„С книгата, аз се опитвам да разкрия всичко, което мога и знам. Не оставям нито въпросителна - независимо че на моменти е доста неудобно за мен. Опитвам се да разкрия абсолютно всичко за красотата и се допитвам до други хора за неща, които аз самата не съм опитвала, като пластична хирургия и инжекции. Искам да съм честна, истинска. Това е голяма задача. Ето затова я забавих толкова много.

За пиенето на коктейли с червило…
„Харесва ми да оставям отпечатъци от червилото си на разни места. Мисля, че е много шик. Не се притеснявам да оставям червилото си на салфетка или по чашите - това е толкова секси!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя