Следва

BUCIE - PRINCESS OF HOUSE

Виж до къде стигнаха мъжете на Холи Бери...

След като ексгаджето и годеникът на актрисата Хoли Бери се сбиха в дома й на връх Деня на благодарността, в резултат на което и двамата получиха телесни наранявания, бившият й...

People of art преди 11 години

След като ексгаджето и годеникът на актрисата Хoли Бери се сбиха в дома й на връх Деня на благодарността, в резултат на което и двамата получиха телесни наранявания, бившият й Габриел Обри е поискал ограничителна заповед срещу Оливие Мартинес, като твърди, че френският актьор и настояща половинка на Холи Бери го е заплашил с убийство.

Канадският модел бил вбесен от плановете на Холи да иде да живее във Франция, заедно с Мартинес и Нала и напоследък трудно сдържал нервите си покрай съдебните битки с актрисата за попечителството над детето. На всичкото отгоре се дразнел на Оливие, който пък се вживява в ролята на баща на момиченцето и това довело до всичко това.


Холи Бери и Оливие Мартинес

Мъжете на Холи Бери се видели, когато Габриел завел Нала в дома на Холи и първоначално и двамата спазвали "благоприличие" като само се обиждали на френски. В един момент обаче, препирнята ескалирала и скандалът прерастнал в юмручен бой, който само пристигналите полицаи успели да прекратят. И двамата попаднали в болница - Обри със счупено ребро и охлузено лице, а Мартинес със сериозни наранявания по врата и ръцете.

Делото за сбиването ще започне на 13 декември, а дотогава на Обри, който бил пуснат под гаранция от 20 000 долара, му е забранено да се приближава на по-малко от 91 метра до Бери, Нала и Мартинес.


Холи и Габриел Обри с дъщеря си Нала

В интернет се появиха снимки на пребития Габриел, който обаче твърди, че е бил жертвата и всъщност Мартинес го е заплашил предишния ден, че ще го убие. В иска си той твърди още, че Мартинес му е казал "струваш ни 3 милиона долара", докато го е удрял и ритал на 22 ноември. 

Нито един от двамата мъже още не е обвинен официално по случая. 


Габриел показа снимки на лицето си и твърди, че Оливие Мартинес го е заплашил с убийство

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра