Следва

Изложба фотографии "За нея"

Петъчна доза секс - Дейвид Хей

Славата му на ринга се бетонира от срещите му с братята Кличко и титлите, които извоюва с лекота, докато извън...

People of art преди 11 години

Дейвид Хей е 32-годишната гордост на британския професионален бокс.

Роден от майка англичанка и баща от Ямайка, той е бижуто на профи-спорта на Острова.

Славата му на ринга се бетонира от срещите му с братята Кличко и титлите, които извоюва с лекота, докато извън ринга гъстата слава го обгръща след участието му в риалити формата I'm a celebrity ... get me out of here.

Любимецът на английската нежна половина безусловно има с какво да привлече погледите на ценителите. Скроен феноменално секси и успешен колкото си иска, той е като магьосник за момичетата, които знаят какво значи хубаво дупе, освен останалите важни мъжки качества.

Самият Дейв твърди, че в шоуто е отслабнал 8 килограма от тежките условия и яденето на ориз и зеленчуци, но се чувства добре и така.









Снимките доказват очевидното - състоянието на фигурата му е просто съвършено. Боксьорът обаче споделя, че тепърва му предстои да навакса загубеното с качествена храна, предвид предстоящите сериозни двубои.





Стискаме му палци, съжаляваме, че сме изпуснали риалити формата, защото по всичко личи, че действието основно се е развивало в гъстите дебри на джунгла, което по никакъв начин не търпи дрехи. Надяваме се обаче, Дейвид да продължи да поства снимки на детайли от надареното си до припадък тяло.

За да можем за ги следим и показваме, пък каквото ще да става.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра