Следва

Christmas playlist - Празничното парче на DJ Balthazar

Млад баща: Ованес Торосян се сдоби с дъщеричка!

Младата надежда на българските театър и кино е станал татко на момиче в края на ноември...

People of art преди 11 години

Младата надежда на българските театър и кино Ованес Торосян е станал татко на момиче в края на ноември, научихме от колегите от БЛИЦ.

Известен с алергията си към медийния шум за нищо, възпитаникът на Пламен Марков почерпил за събитието само колегите си от "Съдилището" на Стефан Командарев, в който снима през последния месец.
Вестта, че любимата му Милена е родила, го споходила именно на една от локациите на криминалето в подножието на Родопите. Дъщерята на харизматичния арменец се казва Йоанна.

"Трудно е. Не спим. Детето ни е от най-бодрите и будните. Баба ми много ни помага", споделя звездата от "Аве", който през отиващата си година мина през 40 световни форума и от повечето си тръгна с приз в ключова категория.



Агентът с най-символични килограми и най-силно присъствие в родното кино среща половинката си в НАТФИЗ. С Милена са заедно от пет години, а на премиерата на "Източни пиеси" в Кан той я сюрпризира с пръстен.

"Да, вярвам в брака. Най-много мразя да си губя времето. Като съм срещнал точния човек, защо да чакам? А и аз съм сериозен, никога не съм ги сменял като носни кърпички жените”, категоричен е Ованес. Бранейки ревностно личния си свят, той отказва да коментира Милена в детайли: ”Тя си има път като актриса и искам да си го извърви, а не да я припознават като гаджето на еди-кой си".

В "Съдилището" Торосян си партнира с Асен Блатечки, Ина Николова, Васил Василев-Зуека и култовия Мики Манойлович ("Ъндърграунд"). Героят му е момче от малък град, което има проблеми с баща си. Криминалната драма ще се появи на екран през пролетта на 2013 г.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра