Следва

БГ разделите и разводите на 2012!

Петъчна доза СЕКС: Тони Паркър

Французинът с омагьосващи кафяви очи е въоръжен със сексапил в излишък и изпълва петъчния ни следобед с много радост и малко завист, че не можем да го имаме. Ние никога не сме крили симпатиите си към спортисти.... 

People of art преди 11 години

Той е висок, много висок, освен това е красив и тъмнокож. С една дума - фантазия!
Той е баскетболистът Тони Паркър, който разби сърцето на бившата си жена - миньончето Ева Лонгория.

Французинът с омагьосващи кафяви очи е въоръжен със сексапил в излишък и изпълва петъчния ни следобед с много радост и малко завист, че е твърде висок, за да го достигнем. И в прекия и преносен смисъл.

30-годишният спортист, който е роден в Белгия, е висок цели 1.88м и в момента е част от баскетболния тим San Antonio Spurs. Освен страшно секси, той притежава и добро сърце, което се доказва от даренията му по 20 билета за всеки домакински мач на тима му на деца в неравностойно положение. Тони също така е посланик на "Make-A-Wish" Франция - нестопанска организация, която изпълнява желанията на деца, страдащи от животозастрашаващи болести.

Лесно е да си го представим като любимия ни Тони, който ни поднася коктейл на шезлонг някъде в топлите страни, пък после ни води в Париж на сладкарница, вино и дълга любовна нощ.

И вместо околосветско пътешествие, за Коледа си пожелаваме "Един билет за Тони Паркър, моля!"









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра