Следва

Christmas Art Gift - Ръчно правен подарък за Коледа: 11 прекрасни неща

Editors' Choice - Какво ще облечем в Новогодишната нощ

Обратното броене до края на тази година започна и ние като всички вече се виждаме в красиви обувки на висок ток...

Shopping преди 11 години

Обратното броене до края на тази година започна и ние като всички вече се виждаме в красиви обувки на висок ток, ефектно бижу, силен празничен грим и прическа, с чаша шампанско в едната ръка и прекрасен мъж в другата и нямаме търпение да дойде онзи миг на насладата от това, че сме прекрасни, за което стабилно сме се постарали.

Ние ще бъдем така облечени в Новогодишната нощ, а утре ще споделим и за грима, който сме избрали, както и с какви продукти да го постигнем, а накрая и за прическата, която винаги е съвършеният финал на всеки празничен аутфит.

Елена



Не на черното, да на бялото.
Не на обутото, да на босото.
Не на монохромността, да на цветовете.

Роклята - Victoria Beckham, Victoria Beckham, 1225 евро, mytheresa.com
Обувките - Topshop, 85 паунда,
topshop.com
Гривната - River Island, 19 евро, asos.com
Чантата - Givenchy, 709 паунда, ln-cc.com

Ава



Тази малка черна рокля от Mango не е никак обикновена. Малка и божествена, с кожен кант отстрани и по врата, изчистена линия, която позволява много и различни комбинации с материи и цветове. Съчетавам я с червени обувки, но не като на Дядо Мраз, а по-скоро като на секси Снежанка. Червеното бельо за Нова година е задължително и аз залагам на дантелено от H&M. Харесвам бижутата на Искра Георгиева и за пореден път мисля да се доверя на нейния безупречен вкус. Часовникът е мой задължителен аксесоар, който в празничната нощ ще ми показва минутите до новата година. Завършвам визията с кожен черен клъч, огромна усмивка и безупречно настроение, готова за празнуване.

Роклята - Mango, 119
Обувките - Mango, 135 лв.
Бельото - H&M, 25 лв.
Бижуто - часовник Julliany, 256 лв. 
Клъчът - Mango, 159 лв. 
Колието - Искра Георгиев, в галерията на ул. Верила 1


Пламена



Харесвам свежите и раздвижени цветове и като цяло се обличам много разноцветно. За Новогодишното парти избрах рокля на Knapp от памук и вълна с подвижна фуста от тюл в цвят горчица. Влюбих се от пръв поглед в сини обувки на ток от Zara, направени от козя кожа. Обеците са ръчна изработка от Irregular girl и са висящи и много интересни. Харесах си чанта в черно от H&M и визията ми е напълно готова за истинско парти с много фойерверки, много шампанско и безброй желания и обещания за Новата година.

Роклята - Knapp, 345 лв, фуста - 65 лв., knapp.bg
Обувките - Zara, 149 лв. 
Обеците - Irregular girl, от
facebook.com
Чанта H&M, 24.90 лв. 


Гергана



Блясък, шампанско и грандиозно тържество. Това е моята отправна точка за парти визия в Новогодишната нощ, за която избирам металически аутфит от чудна рокля с пайети и обувки в злато. С малко аксесоари, с лек опушен грим и безцветно червило, с коса в топъл и мек кестеняв цвят, това ще бъда аз на 31 декември.

Роклята - Miravision, 127.50 лв, от
ViewSofia Shop
Обувките - H&M, 60 лв. 
Клъчът - 
Lanvin - от (другата страна е розов), 1253 паунда, farfetch.com
Пръстените - Marc by Marc Jacobs, 50 паунда,
monnierfreres.co.uk, Astley Clarke, 60 паунда, astleyclarke.com, Astley Clarke, 50 паунда, astleyclarke.com

More Shopping