Следва

"Любов" - Елиф Шафак

Ромина и Дарко показаха малката Дария

За първи път след раждането на дъщеря им Дария, футболистът и миската разкриват в съвместно интервю как се чувстват с новия член на семейството си...

People of art преди 11 години

За първи път след раждането на дъщеря им Дария, футболистът Дарко Тасевски и Мис България 2010 Ромина Андонова разкриват в съвместно интервю как се чувстват с новия член на семейството си.

Само четири месеца след като се сдобиха с малката прелест, която е наследила хубостта на майка си, и двамата са категорични, че искат още деца!

"В Израел раждат по четири-пет деца и виждам, че няма нищо страшно в това. Живот и здраве, и аз бих искала да имам поне още две”, каза за LOVE style Ромина.

Спортистът не се оказа пестелив от към комплименти към половинката си, която е поела по-голямата част от грижите за малката, но въпреки това вече е в прекрасна форма и дори е още по-слаба от времето преди да забременее.

"Не качих много, само осем килограма, които свалих веднага след раждането. Понеже не спя, нямам време да се храня. Хапвам на крак и доста отслабнах”, казва миската, която продължава да кърми четиримесечната си дъщеричка.

"Дария ни пази вместо ние нея. Понякога сутрин я взимаме да спи между нас. Заспиваме и по едно време Дарко се събужда и гледа две очи срещу него. А тя тихичко си лежи и гледа мене, гледа него, без да ни притеснява. Затова казваме, че ни пази", допълва Ромина.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра