Следва

Грандизона изложба подпомага талантливи деца

Да или Не: Превъплъщението на Дита фон Тийз в певица

Каквото и да прави, кралицата на вариетето винаги се чувства добре в кожата си...

 

People of art преди 11 години

Каквото и да прави, кралицата на вариетето винаги се чувства добре в кожата си. Независимо дали танцува, рекламира бельо или аромати, тя остава все така женствена до последния детайл и все така сигурна в себе си.

Неочаквано, може би, тези дни Дита фон Тийз и пропя. Дори записа и дебютното си видео, което веднага разбуни духовете. В него кралицата на бурлеската е заобиколена от множество мъже, които със скрити лица я наобикалят и ласкаят, докато всичко около нея е в любимия и ретро-стил - костюм, грим, прическа, атмосфера.

Звездата флиртува, танцува на маса заобиколена от голи тела, но същевременно е скромна домакиня, която просто търси по-голямо удовлетворение от живота. 

Смятаме, че дебютът й може да се нарече успешен и дори да се конкурира с някой от скандалните идеи на Лейди Гага. А ти какво ще кажеш?















ВИДЕО:



 

Анкета

Харесва ли ти новото превъплъщение на Дита фон Тийз?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра