Следва

Дизайнери за следене - Кирсти Уард и нейните ексцентрични бижута

МИНАЛОТО - Видео с изключителната Даря Вербови за Prada, някъде в 2005-та година

Толкова млада, натурална и прекрасна е Даря Вербови в това отдавнашно видео за Prada, което връщаме в...

Fashion преди 11 години

Толкова млада, натурална и прекрасна е Даря Вербови в това отдавнашно видео за Prada, което връщаме в спомените заради великолепната му идея, режисура и изпълнение.

Един град, едно момиче, един влак, една книга, няколко роли през деня и нощта, едно горещо парти и завиден гардероб от Prada ни оставят без дъх в близо петминутното клипче, което смеем да определим като една от най-добрите рекламни кампании на лейбъла, режисирано от дъщерята на големия Ридли Скот, Джордан.

Поводът за това прекрасно модно произведение е първият аромат на компанията, който те пускат през 2005-та, и решават да превърнат в култ.

Но няма да разказваме повече, сами вижте и го усетете:


 

More from View Sofia

Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024

Runway преди 3 месеца

Пореден ден в офиса, Fondazione Prada, в края на обедната почивка. Непосредствено зад вратите се простира лабиринтът от работни помещения със сиви килими, безупречно подредени в съответствие с фирмената политика. Скрийнсейвърите на Prada блестят меко под индустриалното осветление. Желаещите да отбележат появата си на това място спират, за да се снимат. Зад ъгъла, в основното работно пространство, куп наведени глави и: уау!

More Fashion