Следва

Trend report: Cobain blonde или РУСОТО на есен 2023

Beauty News: Prada с нови линии бяла и декоративна козметика

Балансиран подход, обединяващ лукс и творчество в съвършенна комбинация

Beauty News преди 8 месеца

Познаваме добре успехите на Prada на подиума, но модната къща ни изненада с решението си да се присъедини и към индустрията за красота с новите си колекции - Prada Skin и Prada Color. Те са отражение на неповторимата естетика на великолепната мода на Prada, съчетавайки в себе си традиции и иновации. Клише, което би досадило във всеки друг случай, но не и когато говорим за продукт, прецизиран от синьора Миуча Прада


Най-търсените марки в света: Prada първа, Balenciaga губи позиции, най-желаната чанта струва 38 лева


Моделите Селена Форест и Грета Хофер са натоварени със задачата да ни представят новите продукти на марката. Кадрите преосмислят света на козметиката, като съчетават минимализъм и максимализъм, простота и лукс.

Колекцията Prada Skin използва адаптивна технология, предназначена да укрепи защитната стена на кожата срещу вредните влияния на околната среда. Гамата от продукти се състои от овлажняващи кремове и серуми, които обновяват и регенерират кожата, възстановявайки естествения й блясък.

Prada Color, от друга страна, се фокусира върху себеоткриването и предлага еклектична гама от нюанси на червила и основи за грим, които позволяват творческо изследване и изразяване на уникалния стил на всяка жена. Продуктите са в продажба, като цената на кремовете е около 750 лева за 50 мл. 
 

More Beauty News