Следва

NO more мръсна коса: Как?

Bridal beauty тенденциите за Лято 2018

С наближаването на лятото идва и гаранцията за увеличеното случване на сватби! 

Beauty News преди 5 години

Независимо дали сме поканени или не, хвърляме поглед над нещата: как е облечена булката, каква е прическата, гримът & още... Следват /типичните/ разсъждения: колко /не/била красива, бива ли го коафьора или пък неведнъж чуваното „аз щях да я гримирам по-добре”.

Ясно е, че всяка една булка иска и трябва да е най-красивата на сватбената церемония. Заради същата причина решаваме да ви представим bridal бюти тенденциите за Лято-то на 2018-та, директно от световните модни подиуми.

Brides, are you ready???

1. Silver Streak

Както в шоуто на Reem Acra, котешките очи оформени с помощта на металик очна линия са водещ бюти тренд. Сребърно, старо злато или купрум - избираме сами.

2. Bow Crazy

Зад кулисите на шоуто на Lela Rose, фризьорите създадоха нов тренд свързан с булчинската коса. Текстурирана, леко накъдрена, ниска опашка, вързана с небрежно оформена панделка от луксозна лента.

3. Undone Red

Класическото матово червено червило, съчетано с перфектно-неперфектната messy коса, придават сила и специфична красота на булчинската нежност.

4. The New Half-Up

В ревюто на Adam Zohar, half-up булчинската прическа получава нов вид. За онези обичащи не-конвенционалното, вместо вдигнати „торти” до тавана, леко издърпани кичури назад оформящи лицето, са идеално решение.

5. Blair Inspired

Вдъхновени от Блеър Уолдорф, визията изисква единствено и само болдирано бургундско червило и копринена лента на главата. Софистицирано и много стилно!

6. Hair Bouquet

За романтиците, вместо корона, цялата флора се прехвърля на главата. Не едно цвете, а аранжименти от красиви цветя са новото romantic royal look.

7. Tiny Tiara

Класиката е просто класика, а онези влюбени в същата не трябва да се страхуват. Иконичната булчинска тиара винаги ще е на мода, но този път деликатна, дребна и просто съвършена.

8. The Hair Flip

Влиянието от 80-те забелязано на ready-to-wear дефилетата, няма как да не се превърне в тенденция за булчинската мода. Волуменозна, свободно падаща коса прехвърлена на една страна, ще пресъздаде модерните булки в истински красавици на съвременните 80-те.

9. Soft and Delicate

Софистицираните и стилни дами ще намерят естетиката си в тенденцията налагаща прибрана минималистична прическа в комбо с минималистичен по характер грим. Като единствен акцент – бяла фина лента, завързана около прибраната коса.

10. Black Band

Стилните и експериментиращи дами имат възможността да намерят себе си в спортно-елегантна стилистика с помощта на естествен грим и детайл от черна лента в косата.

More Beauty News