Следва

Превърнете ноктите си в платно: 5 идеи за следващото посещение при маникюриста

Trend report: Cobain blonde или РУСОТО на есен 2023

Доброто старо русо 

Hair преди 8 месеца

 

1990-те са ера на безкрайно вдъхновение. Кафявата линия за устни, косата на Памела Андерсън и лилавите сенки продължават да са на върха на популярността, едновременно посрещайки нов силен тренд в красотата(вижте още: "Еволюция на стила: Памела Андерсън"). Този път индустрията се вдъхновява от гръндж иконата Кърт Кобейн.

Какво е Cobain Blonde

Cobain Blonde (от английски - русо като на Кобейн) е пшенично-ленен рус балеаж, който се характеризира с равномерно разпределение на цвета по цялата дължина на косата. Това оцветяване, дължащо се на топлите светли нюанси, създава обем и илюзия за движение, което собствениците на фина коса няма начин да не харесат.

За какви коси е подходящо русото на Кобейн

Кобейн русото е лесно боядисване, така че е подходящо за всяка текстура на косата и се вписва идеално в почти всяка визия. Колкото по-проста е техниката на боядисване, толкова по-лесно е да се грижите за косата. Следователно, в случая "блондинка ала Кобейн", ще трябва да положите минимални усилия, за да поддържате изразителния ефект и у дома (тук говорим за основните принципи на грижа за блондитата). С тенденцията към естественост и умишлена небрежност, не е изненадващо, че това оцветяване набира популярност.

Показваме примери и съветваме онези, които отдавна смятат, че е време да опреснят външния си вид, да ги вземат под внимание. Между другото, ретро снимки на Дрю Баримор, Кортни Лав и Каролин Бесет-Кенеди са идеален източник на вдъхновение за това толкова модерно днес русо. 


Дрю Баримор


Кортни Лав


Каролин Бесет-Кенеди

More Hair