Следва

Играта на ViewSofia и Zepter - Финалистите: Пиле с праз и сметана от Златка Петрова

Седмичен ХОРОСКОП - 28 януари - 3 февруари

Може да те обхване дълбоко равнодушие към текущите дела. В тази ситуация е противопоказно бягството в света на...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Може да те обхване дълбоко равнодушие към текущите дела. В тази ситуация е противопоказно бягството в света на илюзиите. Нищо добро, няма да постигнеш – върни се на земята и се заеми с работа си и не забравяй за дадените обещания. В понеделник, направен компромис може сериозно да ограничи свободата ти. Така че в този ден половинчатите решения - не са за теб. В сряда, ще ти се предостави възможност да се отървеш от проблем с помощта на информация, дошла в нужното време и на точното място. За да не развалиш уикенда си, бъди малко по-умерен в коментарите си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В личния живот тази седмица ще ти бъде доста скучно, може да започнеш да се чувстваш самотен, а животът - безсмислен и това няма да се отрази положително на отношенията. Може би трябва да си отдъхнеш от домашните грижи, от самите отношения и да превключиш на нещо друго, още повече, че тази седмица, пред теб се откриват нови задачи в работата, кариерата и материалната сфера. Това е добра възможност да се заемеш с нещата и да получиш практическа полза, отдъхвайки си от всичко останало. Скоро душевната хармония ще бъде възстановена.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тези седем дни очаквай експлозия от емоции, невероятна кондиция и блестяща креативност! Може би това ще доведе до неочаквани, но приятни промени. Обаче, бъди нащрек - добрите идеи бързо попадат в чужди ръце. Времето ще стане за теб своеобразен трамплин за нов старт.

РАК 22.06 – 23.07

Дай на хората добро, красота и щастие! Това е не само препоръка към теб, но също така и гаранция за успех през тези седем дни. Сила, въображение и положителни емоции ще имаш достатъчно. Именно те през този период, ще ти дадат стимул да доведеш започнатото до край и да начертаеш нови планове. Работа може да бъде напрегната, но ще ти достави удоволствие и ще ти донесе успех.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Лъвовете имат много успешна седмица. Ще можеш максимално да реализираш своите възможности, да удовлетвориш професионалните си амбиции. Звездите ти обещават кратки пътувания и срещи с интересни хора. Не пропускай шанса да заложиш основите на бъдещите си победи! Както в материално отношение, така и в личния си живот. Дерзай!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Нова любов и взаимни обяснения очакват Девите през този период. Но имай предвид, че опитите ти може да се окажат напразни. Така че, не се отчайвай, ако първите ти стъпки са неуспешни и не те приближават до целта, вземи се в ръце и продължи да се движиш към щастието. Не забравяй, че пътят към щастието е осеян с препятствия и изпитания, с безброй житейски неволи и разочарования.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Фокусирай се върху анализа на собствените си желания. Разбери какво искаш в момента повече от всичко и започни да работиш в тази посока. Успехът е възможен там, където подходиш с необходимото вдъхновение. Важното е да не се страхуваш от нищо. В сряда, не се притеснявай, ако не всичко се получава веднага, това са само временни трудности, не отстъпвай пред тях и ще успееш да решиш проблемите своевременно. Внимателно премислени действия плюс определена доза авантюризъм може да доведат до успех в петък. В събота е добре да си отдъхнеш, но не у дома на дивана, ориентирай се повече към активния отдих и забавления, позволяващи да се потопиш в една по-зареждаща атмосфера

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Скорпионите получават прекрасен шанс да открият и опознаят нещо необичайно. Това е добър период за реални и полезни неща. Твоите идеи ще започнат да се реализират и да носят доходи, за които дори не си мечтал. За да избегнеш преумората, се обграждай с позитивни хора, хармония и любов. Приготви се за приятни изненади!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Правилното хранене е ключът към здравето ти през тази седмица. Необходимо ти е балансирано, щателно съставено меню, което трудно ще направиш самостоятелно. Звездите не ти препоръчват да експериментираш, а да потърсиш помощ от специалист - диетолог. Схемата, която ще изработиш с негова помощ ще можеш да използваш дълго време, не само в рамките на периода и гарантирано ще подобриш здравето, настроението и самочувствието си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите това е период на хармония и единство. Лесно ще получаваш разбиране от колегите си, а в личния живот – взаимност и приятно общуване. Новите контакти могат да прераснат в приятелство и надеждно сътрудничество. Здравето може да ти напомни за себе си. Позволи на тялото си да отдъхне: ограничи алкохола и забрави за вредните си навици поне за известно време.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица ще бъде много спокойна, изпълнена с радост и позитивно настроение. В нейното начало ще ти се предостави възможност да разрешиш дългогодишни конфликти и спорове - гладко, без излишни затруднения, което в крайна сметка ще подобри отношенията ти и ще внесе положителна промяна в емоционалното ти състояние. Този период ти се дава, за да си извадиш изводи от собствените действия и постъпки, всичко да претеглиш и обмислиш.

РИБИ 20.02 – 20.03

Този период е знаков за Рибите. Постарай се да свършиш важното в началото на седмицата, за да ти остане време за удоволствия – очакват те много. Всичко ще се нареди прекрасно, ако си настроен положително и мислиш положително. Бъди отзивчив и щедър и ще ти се върне същото. Ако си имал финансови затруднения, сега ще намериш начин да ги разрешиш.

Той е Джъстин Тимбърлейк. Красавецът поп идол с шест награди Грами ще навърши 32 на 31 януари.
 

More Astro