Следва

"Ретро следобед" – новото делнично предаване на БНТ

Ново 20: Камелия ще пише книга!

Певицата е решила да опише живота си в книга и така да стигне още по-близо до сърцата своите почитатели...

People of art преди 11 години

Камелия отпразнува рождения си ден на 10 януари и броени дни след това тя беше гост в новия брой на "Автограф".
Певицата разказва къде и с кого е отпразнувала този празник и как започва годината за нея.

"2013-та стартира добре. След това "избухване", което направихме по случай рождения ми ден, сега ми предстои работа. Ще снимам клип на най-новата ми песен "Щипни ме". Бягам от далечни планове, графици и дати. Живея по-спокойно без тях".

Фолк звездата подчерта, че провокацията е част от нейната същност, но не се е учила на това. "Според мен хората се радват, че съм естествена, а тя, провокацията си идва с моята поява. Такава съм си по природа, още като се появих на сцената преди 16 години. Тя е част от мен" - обяснява атрактивната изпълнителка.

Затова певицата решила да опише живота си в книга и така да стигне още по-близо до сърцата своите почитатели. Засега няма идея кога точно ще издаде четивото, но то стои на дневен ред, защото е сигурна, че има с какво да заинтригува читателите.



Тя си припомня началото на своята кариера, когато е била все още неопитна, дори изплашена, свита и притеснена на голямата сцена. През годините е успяла да превърне това притеснение в тръпка.

"Прерастна в кеф. Сега часове преди да изляза на сцената изпадам в едно леко превъзбудено състояние, но когато наближи момента на появата ми, съм много спокойна и уверена" - разказва тя и подчертава, че не иска това усещане да изчезне, защото: "Това е живинката, която ни държи, огънят, който пламти в нас. На мен ми харесва, нека го има!".

Камелия припомня, че при нея пеенето на живо с оркестър не е нещо ново. Според нея един певец трябва да работи по този начин и да радва публиката с живото си присъствие.

"Пяла съм толкова години с оркестър, че за мен това е нормалното. Нека не говорим, че все едно се е случило някакво чудо. Това трябва да ни съпътства винаги. За мен, когато се каже изпълнител, трябва да има музиканти, музика, живо пеене и послание към публиката. А не да се радваме, когато някой, измежду записания си лайв, изпее нещо на живо. Но е смешно, че 20 години съществува попфолка, а ние чак сега говорим за пеене с банда" - подчерта тя.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра