Следва

Български топмодели атакуваха Fashion Energy Party на FTV

Пореден триумф: Алиша Кийс измести и Бионсе

След като американската R&B изпълнителка оглави класацията "Билборд 200" с последния си албум и измести от първото място барбадоското чудо Риана, тя успя да...

People of art преди 11 години

След като американската R&B изпълнителка Алиша Кийс оглави класацията "Билборд 200" с последния си албум и измести от първото място барбадоското чудо Риана, тя успя да детронира още една поп кралица от върха.

Изпълнителката пререди по важност участието на Бионсе на Супербол, след като стана ясно, че именно тя ще има честа да изпълни националния химн на САЩ преди началния сигнал на Супербол в Ню Орлиънс на 3 февруари. Кийс, която е поемала различни роли в две предишни издания на най-гледаното спортно събитие в света, започва и северноамерикански тур за промоция на своя нов албум "Girl on Fire".

Певицата заяви, че старателно се подготвя за събитието и упражнява химна, с усърдието, с което се разучава нова песен.

Както стана ясно още през миналата годината, в шоуто на полувремето на мача публиката ще има възможност да гледа шоуто и на Бионсе. Традиционно по време на спортния финал се канят специални гости, които са добре познати от света на шоубизнеса и вече текат предположения, че освен Би на сцената ще се качи и съпругът ѝ Джей Зи и някоя от колежките й от Destiny's Child - Кели Роланд и Мишел Уилямс, с които тя скоро ще се събере отново.

През изминалата 2012-та година голям фурор на Супербол направи поп кралицата Мадона. В шоуто на "Материалното момиче" се включиха Сий Ло Грийн, Ники Минаж, Матанги "Мая" Арулпрагасам, известна като M.I.A. и др.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра