Следва

Късното шоу "Денис и приятели" търси най-секси момичето на България

Кой спечели двойна покана за мюзикъла "Клетниците"?

Утре е дългоочакваната премиера у нас на свръхпродукцията "Клетниците", която вече завладя милиони сърца...

Movies & TV преди 11 години

Утре е дългоочакваната премиера на свръхпродукцията "Клетниците" у нас, която вече завладя милиони сърца по света. 

Възхитителна работа, резултат на много труд, която просто нямаше как да не ни трогне и впечатлени от мащаба на продукцията, костюмите и актьорите сме сигурни, че това е филм, който ще пожъне множество успехи и на родна земя.

Затова решихме да зарадваме освен себе си и един от нашите редовни читатели с двойна покана за прожекция по избор на филма в България, предоставена от Forum Film. Условието, което постaвихме беше съвсем лесно, а именно да отговориш вярно на въпроса "Кой е цветът, определен като „цветът на конфликта“ от дизайнера на костюмите в "Клетниците" Пако Делгадо?".

Верният отговор е червен, а поканата отива при Атанаска Костова от гр. София, която е отговорила вярно на нашия въпрос. 

Билетът й е валиден за веригите на кина Арена и Cinema City в периода 9-17 февруари 2013 година. Атанаска трябва в тридневен срок да уточни в кое кино би искала да гледа филма, както и на чие име да бъде издаден. В противен случай, според правилата на промоцията, ще изгуби правото си да получи спечелената награда.

Своят билет тя ще може да вземе от касата на киното, което е посочила, като лицето, на чието име е регистриран, е нужно да предостави лична карта, за да го получи.

Честито!

 

More Movies & TV