Следва

11 февруари, понеделник: Бионсе отново е на върха

Седмичен ХОРОСКОП - 11 - 17 февруари

Eдно миньонче с невероятно излъчване и крехка физика (само 155 см), една Лолитка, но не... поне не в киното...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Това е период, който да напомни на Овните за техните задължения, особено в семейството и в дългогодишните партньорски проекти. Не се заблуждавай, че седмицата е успешна за теб във всичко - само организирайки правилно дейността си, ще имаш успех. Личният живот ще те радва – незабелязано ще си отидат проблемите, които често си избягвал или игнорирал.
Благоприятни дни - 14, 15, 16
Неблагоприятни дни - 12

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще получиш прекрасен шанс да се отървеш от безполезни отношения, които са ти дотегнали ужасно. Очакват те бизнес срещи и сериозни разговори, където ще намериш не просто разбиране на проблемите ти, но ще откриеш и сигурен начин да се справиш с тях, ще се отворят също и нови възможности. Финансовите и личните въпроси ще те развълнуват приятно.
Благоприятни дни - 12, 15, 16
Неблагоприятни дни - 11

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Мечтаеш за почивка от струпалата се работа, иска ти се да се отдадеш на фантазии за приятните страни на живота. Но, уви, в този период, това е малко вероятно. Работата ще претоварва графика ти, но много бързо и без усложнения ще можеш да се справиш със сериозните проблеми. Облекчение ще внесат интересни бизнес пътувания или общуване с приятели.
Благоприятни дни - 11, 16, 17
Неблагоприятни дни - 13

РАК 22.06 – 23.07

Периодът обещава отлични резултати в различни области от живота. Прилив на енергия и подходящи идеи ще ти бъдат стимул в работата, а оттам и източник на повече приходи. За да имаш успех, остави колебанията, прояви решителност и сподели радостта си с близките хора. Щастието и любовта вървят ръка за ръка!.
Благоприятни дни - 11, 13, 17
Неблагоприятни дни - 15

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Наличието на чувство за мярка и добре развита интуиция ще ти позволят успешно да заобиколиш „подводните камъни”. Не пренебрегвай личните си ползи и извличай съответните уроци. Отстоявай решително своята позиция, но не се страхувай да промениш възгледите си, ако усетиш, че грешиш. Ще трябва да разчиташ само на собствените си сили, тъй като приятелите сега няма да могат да ти помогнат. В понеделник, по-добре да не спориш с шефа, тъй като няма да те чуе. Във вторник се отнеси сериозно към новите бизнес предложения, те може да открият интересни перспективи пред теб. В четвъртък ще се наложи да защитаваш своите идеи и планове. В петък, конструктивните ти предложения може да срещнат съпротива.

Благоприятни дни - 12, 17
Неблагоприятни дни - 14

ДЕВА 24.08 – 23.09

Започва светъл период в живота ти. Ако успееш през тези дни да разрешиш поне част от проблемите си, лесно ще можеш да приемеш неизбежните промени, които престоят. Вдъхновението, любовта, желанието да направиш нещо приятно за своите близки и приятели, и да им доставиш удоволствие - са емоциите, които ще те радват и подкрепят в трудните моменти.

Благоприятни дни - 12, 14
Неблагоприятни дни - 11

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Организмът ти се нуждае от по-голямо количество течности – звездите препоръчват да пиеш колкото е възможно повече течности. За предпочитане е чистата вода или билкови чайове - с кафето трябва да внимаваш, а от други напитки, които оказват влияние върху мускулния тонус и мозъчната активност, трябва да се откажеш напълно. Нежелани са газираните безалкохолни напитки, минерална вода може да се пие, но не непрекъснато.

Благоприятни дни - 12, 14, 15
Неблагоприятни дни - 13

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В началото на седмица може да те порази някаква новина. Каквото и да се случва, не си го слагай на сърце! В сряда, всяка информация ще се окаже по някакъв начин полезна за теб. Този ден трябва да обмислиш получените предложения и да създадеш цялостна платформа за движение напред. Дори и най-амбициозните планове в четвъртък ще намерят силна подкрепа от влиятелни лица или от преките началници. Но в петък е по-добре да се ограничиш в рутинната. Не си заслужава да се дразниш от дреболии. През уикенда, пази здравето си.

Благоприятни дни - 11, 17
Неблагоприятни дни - 14

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмицата не е лесна, ще се сблъскаш с трудности, както физически, така и психически. Може да почувстваш, че нямаш достатъчно сили, за да се справиш с тях, ще ти се иска външна помощ. Бъди внимателен. Не злоупотребявай със стимуланти и наркотични вещества, може да се отразят фатално на здравето ти. Старай се да спиш повече и да имаш позитивна нагласа - това ще ти помогне.

Благоприятни дни - 12, 15
Неблагоприятни дни - 17

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Постарай се през тези дни да правиш всичко бързо и ритмично, бавните действия може да попречат на плановете ти. Забрави за мързела и не се поддавай на унинието - тогава успехът ще надхвърли всички твои очаквания. Много успешен за Козирозите сега ще бъде всеки учебен процес и всякакви самообразователни занимания. А в личния живот една от нереализираните ти мечти, има голям шанс да се сбъдне!

Благоприятни дни - 11, 13
Неблагоприятни дни - 16

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица е необходимо да прекараш колкото се може повече време в покой. Остави настрана всякаква домакинска работа, най-необходимото може да го свършат и твоите близки. Идвайки от работа – почивай повече. Може да гледаш телевизия - мелодрама, комедия, забавна анимация, нещо, което ще те зареди с положителни емоции. Прочети книга. Помечтай. Присъствието на любим човек до теб ще е гаранция за твоето отлично настроение.

Благоприятни дни - 14, 17
Неблагоприятни дни - 12

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица е пълна с впечатления и наситена със събития. Постарай се да използваш своята решителност за разрешаване на конфликти, тя е необходима в този период. Тази седмица, всичко ще върви добре, ще бъдеш в състояние да се справиш с почти всички важни дела и дори с тези, които дълго си отлагал. Твърде успешно ще преминат новите срещи и запознанства.

Благоприятни дни - 12, 14, 17
Неблагоприятни дни - 13

Кристина Ричи, 12 февруари, 1980 година, Санта Моника, Калифорния.
Eдно миньонче с невероятно излъчване и крехка физика (само 155 см), една Лолитка, но не... поне не в киното.
Играе още от дете и продължава и до днес, някои от най-известните й филми са "Семейство Адамс", където си партнира с Анджелика Хюстън, "Чудовище" и един от последните й - "Бел Ами", по едноименната творба на Мопасан.

More Astro