Следва

Facebook моменти: Чисто новото гадже на Рут Колева

Феновете на "Под прикритие" страдат по Косъма

Зрителите все още не могат да преглътнат, че продуцентите се отърваха от симпатичния сутеньор и го застреляха в епизода от неделя...

People of art преди 11 години

Фенове от различни възрасти задръстиха страницата на сериала „Под прикритие" в социалната мрежа Facebook със стихове, посветени на Косъма. Харесалите персонажа, изигран от Александър Сано, не могат да преглътнат, че продуцентите се отърваха от симпатичния сутеньор и го застреляха в епизода от неделя.

Литературните опити на стотиците фенове описват убития едновременно като супергерой, човек с добро сърце, който обаче се е забъркал с неподходящите хора в неподходящото време. Петя Атанасова от София възпя загиналия Косъм така:

"Здравко не се предаваше лесно (сега без него вече е безинтересно.) Той даваше смисъла на сериала, /сякви престъпления, убийства ала-бала."

Почитателката на персонажа Цветелина Николаева определя Здравко Киселов-Косъма като добро хлапе, което е нагазило здраво и си е намерило белята: "Евала му за смелостта и хъса / жалко само, че Косъма се скъса".

Преданата фенка на героя Валерия Иванова ръси критики към Иво Андонов (в ролята Захари Бахаров), обвинявайки го, че е поръчал Здравко. „Все на тебе някой ти виновен!/ Все от Здравко беше недоволен! (Процедурата я знаеш май,) всяко нещо има край! Идва знай и твоя ред!"

Наред с показния разстрел на Здравко Киселов зрителите на „Под прикритие" се вълнуват дали ще има четвърти сезон на кримката. В момента истерията по форумите взема своя връх, като общото мнение е, че сериалът ще остане само с трети сезон, пише в. "Монитор".

На 17 февруари ще бъде излъчена последната 12 серия от сезон три. А за нови серии хората могат да бъдат спокойни - ще има, довериха хора от екип на лентата.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра