Следва

Второто издание на албума „Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“ излиза днес

За Нейно Величество КОСАТА - Keune

Природата ни вдъхновява да рисуваме, да пеем и танцуваме, вдъхновява ни да създаваме, творим и живеем. Тя е естествен извор на живот...

Hair преди 11 години

Природата ни вдъхновява да рисуваме, да пеем и танцуваме, вдъхновява ни да създаваме, творим и живеем. Тя е естествен извор на живот, ето защо всеки продукт с натурални съставки е благоприятен за нас, за да се чувстваме здрави и красиви. Изборът на продукти и съставки става все по-премислен и внимателен, като започнем от кремове за лице и тяло и stignem самия ни връх - Нейно Величество КОСАТА. Набелязваме продуктите на Keune за боя за косата, защото са такива, каквито си ги пожелахме - чисти, натурални и устойчиви. В същото време са с безкомпромисно високи стандарти за лукс, комфорт и качество.

Keune Haircosmetics е известна с боите си за коса, които са едни от най-популярните използвани от стилисти навсякъде по света. Скоро KEUNE пусна изцяло нова безамонячна органична боя. So Pure Color е луксозна, нежна и красива трайна боя за коса - 100% безамонячна и не съдържаща парабени. Обогатена с Фитокератин и Арганово масло за здрава, силна и блестяща коса. Сертифицираните органични растителни екстаркти от Жасмин и Сандалово дърво осигуряват успокояващо арома изживяване. Линията So Pure Color съдържа гама от 35 красиви нюанса, която ще бъде обогатявана и допълвана с цветове следващи най-новите модни тенденции. Изберете своя So Pure Color цвят и подарете на косата си едно ново усещане за красота.



Keune Haircosmetics
навлезе в този разрастващ се пазар по-рано миналата година с представянето на So Pure Natural Balance, устойчива и луксозна линия, с продукти за грижа и стайлинг с натурални съставки, специално съобразени с желанията и потребностите на жените. Допада ни улеснението да се поддържа перфектна визия вкъщи с линията So Pure Color Care. 
 

More Hair